Drží sa pevne svojho hesla: UHU - zlepí čokoľvek a kedykoľvek

UHU | 17. marec 2021
Uhu Klub Mama a ja
foto: UHU

V ponuke sú bezpečné - bezrozpúšťadlové a dermatologicky testované lepidlá, ktoré sú ideálne pre použitie deťmi.

Je to už viac ako 70 rokov, kedy sa v továrni v nemeckom Bühle vyrobilo prvé lepidlo značky UHU. Dnes poznajú "čierno - žlté" lepidlá deti aj dospelí takmer po celom svete.

UHU si zakladá na kvalite použitých surovín aj obalov, ktoré každý rok zdobí limitovaná edícia detských filmových postáv. Na lepiacich tyčinkách ste mohli vidieť postavy z filmu Tajný život maznáčikov, Hotel Transylvánia alebo ikonického Mária.

V ponuke sú bezpečné - bezrozpúšťadlové a dermatologicky testované lepidlá, ktoré sú ideálne pre použitie deťmi.

Mamičky a dospelí, ktorí nezabúdajú na ekológiu, sa potešia ekologickej rade lepidiel UHU ReNATURE.

UHU klub Mama a ja

Všetky lepidlá UHU vyhovujú najmodernejším trendom aj najnovším bezpečnostným predpisom EÚ

Najobľúbenejším produktom sú lepiace tyčinky, ktoré sú vybavené patentovanými skrutkovacími uzávermi, tie zamedzujú vysychaniu a otvoreniu lepidla, napr. pri prenose v školskej taške.

Nájdete medzi nimi aj kúzelné lepidlo UHU STIC Magic, je veľkým pomocníkom najmenším deťom, ktoré sa s lepením len zoznamujú, alebo UHU Twist & Glue pre presné lepenie v linke, bodoch i ploche.

Lepidlá si môžete kúpiť v e-shope Alza.sk. Vyskúšajte ich a bavte sa skvelými UHU vystrihovačkami, ktoré sú ZDARMA na stiahnutie na webových stránkach UHU.cz

UHU klub Mama a ja

UHU ponúka všetkým členom Klubu a ich deťom možnosť vyhrať až
1 500 lepidiel ročne v rôznych súťažiach a hrách na webe Klubu a sociálnych sieťach MAMA a ja a detského časopisu Adamko. Sledujte nás a hrajte počas roka o krásne a praktické ceny od nášho nového partnera UHU.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: