Dobrí priatelia si pomáhajú: 2% SLNIEČKU

Redakcia | 18. marec 2019
Dobrí priatelia si pomáhajú: 2% SLNIEČKU

Darujte svoje 2% na dobrú vec! Spolu s Občianskym združením SLNIEČKO NA CESTE! sa nám podarilo urobiť už kopec skvelých vecí a o mnohých z nich si môžete pravidelne prečítať aj v našej Včielke či Zorničke.

Slniečko už od roku 2012 pomáha hlavne detičkám na Klinike detskej chirurgie Lekárskej fakulty Univerzity Komenského a Národného ústavu detských chorôb. Založili ho samotní chirurgovia, aby ešte viac pomohli hlavne deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia pri rôznych dopravných nehodách.

SLNIEČKO pomáha deťom

Pomáhali sme si pri veľkej zbierke pyžamiek pre Kliniku, deťom a ich rodičom spríjemňujeme čas, ktorý musia stráviť medzi nemocničnými stenami a môžete nás pravidelne stretnúť aj na rôznych akciách pre deti, kde sa s nimi nielen zabávame, ale detičky aj učíme, aby sa čo najviac dozvedeli o bezpečnosti na cestách a aby bolo čo najmenej vážnych úrazov spôsobených dopravnými nehodami.

Vieme, že viac hláv znamená nielen viac rozumu a dobrých nápadov, ale aj viac šikovných rúk. A spolu určite dokážeme získať aj viac finančných prostriedkov, vďaka ktorým budeme môcť zrealizovať všetky naše naplánované spoločné projekty a ešte viac pomáhať dobrým veciam.

Darujte svoje 2% a podporte DOBRÚ VEC!

Potrebné údaje a informácie sa dozviete TU:

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: