Členky Klubu Mama a ja testovali funkčné nápoje Diva’s. Ktoré ich najviac oslovili a ako sa prejavil účinok?

Redakcia | 25. november 2020
DIVAS
foto: Diva’s.

Spojenie pitného režimu s anti-age účinkom a posilnením imunity sa všetkým respondentkám páčilo.

Na trhu sú dnes dostupné rôzne vitamínové doplnky, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu nášho organizmu. Členky nášho KLUBU mali možnosť otestovať „Divasky“, špeciálne upravené vody, ktoré obsahujú nadštandardné množstvo vitamínov a účinných látok podľa ich zloženia. 

Atraktívny  obal, jemný dizajn a lákavé zloženie týchto vôd a drinkov potešilo testujúce mamy. Prekvapením bolo prírodné zloženie, dokonca bez umelých sladidiel, čo ocenilo až 80% respondentiek. 

Zn. Diva’s sa orientuje najmä na ženy a ich špecifické potreby

Aj vďaka estetickému obalu je pre ženy lákavé siahnuť po funkčných nápojoch, ale že Diva’s ponúka aj špeciálny produkt pre mužov, väčšina opýtaných netušila. 

Pre 60% respondentiek bola skúsenosť s týmito drinkami a vodami úplne nová a prekvapilo ich, že niečo také na našom trhu existuje. Spojenie pitného režimu s anti-age účinkom a posilnením imunity sa všetkým respondentkám páčilo.  

Doplňte si to, čo potrebujete

Polovica opýtaných nevedela, že  Diva‘s funkčné nápoje sú rozdelené podľa želaného účinku a preto ich rada otestovala. 

Na otázku, či si myslia, že spojenie vysokých dávok vitamínov a kolagénu v nápoji BEAUTY INSIDE má pozitívny účinok na pleť, až 80% odpovedalo áno. 

Vysoké hodnotenie mal aj funkčný beauty drink VITALITY INSIDE s koenzýmom Q10, na ktorom respondentky ocenili a zaznamenali zvýšený prísun energie. 

Pre väčšinu respondentiek je obrovským plusom, že tieto funkčné nápoje neobsahujú žiadne umelé sladidlá.

divas

 

Spojenie pitného režimu a aktívneho dopĺňania vitamínov je vyhovujúce 

Celkovo získala najvyššie hodnotenie Vitamínová voda HEALTH s obsahom Beta glukánu z Hlivy ustricovej a Vitamínová voda VITALITY s obsahom L–karnitínu, ktorý pomáha aj pri redukčnej diéte. 

Rôzne variácie zložení podľa aktuálnych potrieb každej ženy sú pozitívom, ktoré naše mamy počas testovania ocenili. Táto forma dopĺňania vitamínov a potrebných zložiek - teda v nápoji - je maximálne vyhovujúca a budú ich odporúčať ďalej. 

Máte aj vy chuť vyskúšať Diva’s nápoje? Môžete si ich objednať na eshope www.divasdrink.com

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: