Cez intuíciu objavujeme seba a svoj potenciál

Škola intuície | 31. august 2020
Škola intuície
foto: Škola intuície

Namiesto toho, aby sme u seba a svojich detí rozvíjali tie schopnosti, ktoré máme od narodenia, tak sa učíme na ne zabudnúť.

Začnem otázkami: Dá sa všetko zvládnuť len perfektným plánovaním, neustálou kontrolou, uvažovaním, disciplinovaným nasledovaním pravidiel a presných pokynov?

Alebo si spomeniete aj na nejakú situáciu, v ktorej ste sa rozhodli len na základe pocitu a rozhodnutie bolo správne? Proste ste to vedeli a nemuseli ste vôbec použiť analýzu celkovej situácie a vyhodnotiť do detailov pre a proti? Ako je to možné? Pretože je nám to prirodzené ….

A prečo potom väčšina z nás žije racionálny život? Lebo nás to tak učili, lebo si to vyžaduje naša spoločnosť? Namiesto toho, aby sme u seba a svojich detí rozvíjali tie schopnosti, ktoré máme od narodenia, tak sa učíme na ne zabudnúť.

škola intuície

Deti strácajú dôveru v seba

Myslite si, že to tak nie je? A koľkokrát svojim deťom určujeme, kedy sú hladné, smädné, kedy sú unavené ...že sa nesmú hnevať, kričať, že nemajú byť smutné, ani plakať. A deti tak strácajú dôveru v seba a svoje pocity.

Myslia si, že to, čo práve cítia, nie je správne. Nechápu to. Ony to predsa tak cítia. Takto sa postupne od seba odpoja a nevedia, prečo sa tak cítia, keď im iní hovoria, že to nie je tak.

 A sú aj takí dospeláci, ktorí jednou jedinou vetou dokážu “zmeniť” nádejného umelca či šikovného vedca na človeka, ktorý si o sebe začne myslieť, že “nič” nevie. Áno, stáva sa to. Deti dospelým ich slová uveria až tak, že veľakrát zabudnú na svoje dary a talenty.

škola intuície

Škola intuície pre deti

Aj preto vznikla  ŠKOLA INTUÍCIE pre deti - učíme sa v nej spoznávať svoje vnútro, uvedomovať  si samých seba a svoje schopnosti. Rozpamätať sa na ne.

Hravými cvičeniami zdokonaľujeme svoju originalitu, kreativitu a fantáziu. Učíme sa techniky zamerané na rozvoj intuície, vizualizácie, koncentrácie, emočnej inteligencie a vedomej tvorby života. Fungujeme vo viacerých mestách, raz do mesiaca (v sobotu).

Viac informácií o Škole intuície TU:

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: