C&A predstavuje kolekciu plnú ready-to-wear trendov na nadchádzajúcu sezónu jeseň/ zima

C&A | 13. máj 2022
CA
foto: C&A

Dámska kolekcia C&A na jeseň/ zimu ukazuje tlmenú, cool a ležérnu eleganciu na chladnejšiu sezónu. Farebná paleta i jednotný umelecký zámer prepájajú tohtoročné kolekcie, kde nájdeme moderné “everyday chic” outfity, “new way of working” a jemnú “indoor chic” kolekciu až po štýly na večer - “night dressing”. Návrhársky tím C&A vytvoril úžasné jesenné a zimné štýly.

 Jemný kašmír, splývavé materiály a jemné buklé sú kľúčovými materiálmi sezóny. Každý outfit navodzuje pocit vrelého objatia, ktoré dodáva sebadôveru. Výrazné farby ako zelená, modrá, ružová a oranžová sú veľmi dôležité. Monochromatický vzhľad ľahko zmierni žiarivosť farebného stylingu. Oblečenie v tónoch bielej je upokojujúce a pohodlné pre telo aj dušu.

“Everyday Chic”

Kolekcia “Everyday Chic” obsahuje pohodlné a viacúčelové kúsky, ktoré boli citlivo skombinované tak, aby sa navzájom dali kombinovať. Tieto outfity ponúkajú možnosť, ako štýlovo absolvovať cestu do práce a z práce na večeru s priateľmi bez nutnosti sa prezliekať. Výrazne zelená a modrá ako highlight farby vnášajú do kolekcie hravosť. 

CA

“New Way of Working”

“New Way of Working” ponúka sofistikovanú módu na každý deň – uvoľnenú, všestrannú a nadčasovú. Dodá sebadôveru v neočakávaných chvíľach. Nájdeme tu výrazné kostýmy  a koženku, ktorá je dôležitou súčasťou kolekcie, aby sa docielilo elegantných kombinácií materiálov a jedinečných detailov. 

“Indoor Chic” 

Inšpirované relaxom a pokračujúcou prácou z domova, kolekcia “Indoor Chic” kombinuje príjemné  materiály, štýlové pleteniny a jemné nohavice. Všetky kúsky sú vhodné aj  na čas v rodinnom kruhu alebo pozeranie seriálov. Farebná paleta je tlmená a skladá sa z elegantných béžových tónov, ktorými je docielený monochromatický vzhľad a limetkovo žltá farba vnáša do kolekcie optimizmus. Pokiaľ počasie dovolí, odporúčame ísť von v nadýchanej peleríne. 

CA

“Night Dressing” 

Na večerné akcie vytvoril dizajnérsky tím C&A kolekciu “Night Dressing” – veľmi ženskú a sofistikovanú, ktorá v sebe snúbi pohodlie aj sexi vzhľad. Čipka, mašle a prestrihy na niektorých kúskoch nechávajú vyniknúť holej pokožke. Akcenty ružovej, čierny satén a kožuchy z umelej kožušiny okorenia módne predstavenie a dominujú celej kolekcii. 

CA

“Autumn/Winter’22 Denim Collection”

Naviac pripravil C&A tím špeciálnu “Autumn/Winter’22 Denim Collection”, ktorá je inšpirovaná všetkými spojeniami s prírodou. Vytvoril radu denimu, aby sa spojil s ľuďmi, radu, v ktorej neexistuje hranica pohlaví alebo rasy. Kde je prítomné akceptovanie a inklúzia, rešpekt a láska. Spoločnosť nad individualizmom. Takto bola vytvorená  rada “The Unisex”. Kapsula  kolekcia, v ktorej sa každá žena cíti pohodlne a sebavedome a každý muž  dobre a silne.

Dizajnéri vytvorili denimovú radu pre spojenie s prírodou a snažia sa uzavrieť slučku tým, že vlákna vrátia späť do obehu a vytvárajú tak cirkulárnu ekonomiku. Produkty boli vytvorené s maximálnym rešpektom k prírode napr. tým, že bolo spotrebované menej vody a chemikálií, boli použité recyklované materiály z C&A FIT (Factory of Innovation and Textiles) a  materiál ocenený zlatým certifikátom C2C. 

CA

Väčšina dámskej kolekcie C&A pre jeseň/ zimu 2022 rovnako ako denimová kolekcia bude dostupná od septembra 2022 v predajniach aj online na  www.c-a.com .

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: