Budúcnosť čítania je tu! Poznáte živé 3D rozprávky?

PR | 7. november 2019
Budúcnosť čítania je tu! Poznáte živé 3D rozprávky?
foto: Fortunalibri

Svet je plný úžasných vecí, z ktorých niektoré sa ukrývajú na stránkach kníh.

Snažíte sa viesť svojho malého drobca ku knihám, ale stále si pýta do ruky mobil alebo tablet? Vyskúšajte interaktívnu knižnú novinku pre deti, s ktorou už nemusíte robiť kompromisy.

Živé 3D rozprávky O Červenej čiapočke a O troch prasiatkach v sebe spájajú čítanie rozprávkového príbehu a hravé bonusy vo forme obohatenej virtuálnej reality, ktoré jednoducho načítate cez aplikáciu v mobile alebo tablete. Môžete teda s deťmi čítať a zároveň sa učiť a hrať s postavičkami z príbehov.

Živé 3D leporelá O Červenej čiapočke a O troch prasiatkach sú určené pre deti od 3 rokov a vychádzajú vo vydavateľstve Fortuna Libri. Viac na www. fortunalibri.sk.

Aplikácia je dostupná pre zariadenia Android a Apple zadarmo. Nepotrebujete  špeciálne okuliare.

Rozprávkové postavičky ožívajú

Aj keď deťom čítame a vedieme ich k láske ku knihám, udržať ich pri knižke, ak je na dosah mobil alebo tablet, je niekedy priam nemožné. Navyše, moderným technológiám sa nevyhneme, sú súčasťou nášho každodenného života. Živé 3D knihy sa označujú za budúcnosť čítania, pretože v sebe spájajú čítanie rozprávky a bonusové aktivity so „živými“ rozprávkovými postavičkami. 

Vďaka obohatenej virtuálnej realite deti viac vnímajú príbeh, môžu si s 3D postavičkami robiť fotky alebo videá a rozširovať si svoju predstavivosť a fantáziu.  Živé 3D leporelá O Červenej čiapočke a O troch prasiatkach sú prvou lastovičkou v čítaní novej generácie. Čítajte, vstúpte do rozprávkového sveta a vytvorte svet zázrakov a kúziel priamo u vás doma! 

Viac na www.fortunalibri.sk.

Ako to funguje? Pozrite si nasledujúce videá:

O Červenej čiapočke



O troch prasiatkach:


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: