Dieťa články

pochvala, krik, karhanie, porovnávanie, výchova detí, sebavedomie, osobnosť, temperament

8 vecí, ktoré svojim deťom NIKDY nehovorte!

Aj keď vieme, že nám naši drobci občas dajú poriadne zabrať a zachovať si pri nich chladnú hlavu je niekedy nad ľudské sily, skúste týchto osem viet vymazať zo svojej slovnej zásoby a možno budete sami prekvapení, čo všetko sa zmení k lepšiemu. Čítať viac..

M Fimóza: Problémy s predkožkou

Fimóza: Problémy s predkožkou

Väčšina malých chlapcov prichádza na svet s predkožkou, ktorá nie je separovaná od glansu (žaluďa). Zatiaľ čo v detstve je to celkom bežné a neznamená to žiaden problém či diskomfort v živote chlapca, u muža je to celkom iné. Čítať viac..

Užite si zimu tak, ako sa patrí!

Užite si zimu tak, ako sa patrí!

Milé mamičky, zima to je obliekanie, vrstvenie, ale aj vyzliekanie a roztápanie zmrznutých ručičiek. Prinášame vám tipy na to, ako si vyčarovať zimu ako z rozprávky a zabezpečiť si nezabudnuteľné snehové zážitky. Čítať viac..

šikanovanie, deti, škola, problám, bitka

ŠIKANOVANIE: Viete ochrániť svoje deti?

Aj vaše dieťa pôsobí smutne, neisto, ba až ustrašene? Je spolužiakmi odmietané? Stráca pomôcky, peniaze, či hračky? Nechutí mu desiata a rozdáva ju spolužiakom? Nechodí na WC cez prestávky, ale pýta sa z hodiny? Vyhýba sa škole pod rôznymi výhovorkami? Je možné, že je šikanované. Čítať viac..

M Skutočný príbeh, diagnóza, pruh, pôrod, torticollis

Skutočný príbeh: Diagnóza Torticollis?

Torticollis je stav strnutia svalov šije, ktoré môžu sprevádzať bolestivé spazmy krčných svalov. Najčastejšie môže za vznik tohto stavu jednostranné skrátenie svalu, tzv. kývača, ale tiež môže vzniknúť pri pôrode poškodením svalov krku, prípadne ešte počas vnútromaternicového vývoja, kedy má plod zlú polohu. Čítať viac..

Článkov: 1900