Dieťa články

Ako zabrániť herpesu?

Ako zabrániť herpesu?

Vaša otázka: Môjmu dvojročnému synovi sa na ústach vytvoril herpes. Ako bábätko trpieval kvasinkovou infekciou v ústach a na jazyku. Chýba mu nejaký vitamín? Dá sa oparu vyhnúť? Čítať viac..

riverpark dance school

Tanec je pre deti prirodzený, tak im ho doprajte!

Pre dieťa je pohyb prirodzenou vlastnosťou, začína sa hýbať skôr ako rozprávať. V Riverpark Dance School sa začína tancovať už s tými najmenšími detičkami od 2 rokov. Je na to racionálny dôvod. Najhodnejší vek, kedy začať s tancom a pohybovou prípravou ako takou je, keď sa dieťa naučí chodiť. Čítať viac..

Hanblivosť máme v génoch

Hanblivosť máme v génoch

Hanblivosť: Bojí sa vaše dieťa podísť k ostatným deťom v materskej škole? Stojí na ihrisku obďaleč a hrá sa najradšej samo? Skrýva sa, správa sa bojazlivo a sotva riekne nejaké slovo? Čítať viac..

Najčastejšie ochorenia dýchacích ciest u detí

Vonku sa ochladilo, slniečko už tak nehreje, cítime, že prichádza jeseň. A práve v jesenných a zimných mesiacoch sa často stretávame s chorobami dýchacích ciest tak u dospelých, ako aj u našich najmenších. Čo im teda najčastejšie hrozí? Čítať viac..

M nádcha

Nádcha

Akútna infekčná nádcha, ľudovo nazývaná „prechladnutie“, je spôsobená vírusmi, prenášanými kvapôčkovou infekciou. Čítať viac..

Článkov: 1900