Autosedačka Britax Römer DUALFIX i-SIZE vyhrala ocenenie za najbezpečnejší dizajnový detský produkt

Redakcia | 12. marec 2018
Britax Römer DUALFIX i-SIZE, autosedačka, polohovateľná autosedačka

Autosedačka Britax Römer DUALFIX i-SIZE sa stala tohtoročným víťazom ceny iF DESIGN AWARD v kategórii detské produkty. Táto prémiová autosedačka bola vybraná 63-člennou medzinárodnou porotou nezávislých expertov, a to predovšetkým vďaka pokroku v pohodlí, bezpečnosti a dizajne.

iF International Forum Design GmbH je svetovo najstaršou nezávislou dizajnovou organizáciou a zároveň jedným z najpopulárnejších ocenení tohto druhu.
Organizácia iF International Forum Design GmbH tento rok prijala viac než 6 400 prihlášok od spoločností z 54 krajín.

Autosedačka DUALFIX i-SIZE je oceňovaná nielen pre svoj esteticky zakrivený čierny korpus, ale aj pre špičkovú technológiu, ktorá uľahčuje rodičom a deťom bezpečné cestovanie.

Vďaka možnosti otáčania o 360° poskytuje ako pre dieťa, tak aj pre rodiča maximálny komfort pri usádzaní a vyberaní dieťaťa zo sedačky.

Elegantná jednoduchosť a funkčnosť

Disponuje šiestimi sklápacími polohami v oboch smeroch pre pohodlný spánok dieťaťa. Vďaka novorodeneckej vložke sa dá nastaviť aj do ergonomicky plochej polohy, vďaka čomu je pohodlná aj pre novorodenca. Čalúnené bočnice okrem toho poskytujú optimálnu bezpečnosť po celej ploche sedačky a sú rovnako mäkké ako jej korpus.

“Naším cieľom pri DUALFIX i-SIZE bolo dosiahnuť elegantnú jednoduchosť tvaru aj funkčnosti,“ uviedol Richard Frank, technologický a produktový riaditeľ EMEA a dodal: „Sme nadšení, že autosedačka bola vďaka svojmu elegantnému vzhľadu a sofistikovanej technológii ocenená cenou iF DESIGN AWARD.”

Sedačka DUALFIX i-SIZE bola vyvinutá v Nemecku, v renomovanom Britax Römer crash centre. Štýlové látky a obaly sa vyrábajú v Európe a sú dostupné vo variantoch Cosmos Black, Flame Red, Storm Grey, Olive Green, Moonlight Blue, Wine Rose, Blue Marble, Sand Marble a Mystic Black.

Autosedačka DUALFIX i-SIZE so systémom ISOFIX je vhodná ako pre novorodencov, tak pre deti do 105 cm (alebo 4 rokov).

Britax Römer – stálica vo svete bezpečia

Britax Römer je svetovým lídrom a inovátorom v detskom sortimente zameriavajúcom sa na to, aby rodinné cestovanie bolo bezpečnejšie a jednoduchšie. Špecializuje sa na kompletný sortiment prémiových autosedačiek, kočíkov, sedačiek na bicykle a doplnkov, ktoré spĺňajú potreby moderného života súčasnej rodiny.

Hlavnou víziou spoločnosti Britax Römer je inšpirovať rodiny k slobodnému, bezpečnému a, samozrejme, tiež štýlovému cestovaniu.
Britax bol založený vo Veľkej Británii v roku 1938 a v svojich začiatkoch sa zameriaval na vývoj bezpečnostných systémov, akými sú napríklad pásy do áut pre dospelých. V roku 1978 sa zlúčil s už etablovaným nemeckým partnerom Römer.

V poslednej dobe získal Britax Römer obrovskú popularitu. V roku 2011 ako výrobca outdoorových kočíkov BOB, v roku 2017 s prémiovou radou Seed. V roku 2016 Britax Römer oslávil 50. výročie od uvedenia prvej detskej autosedačky na trh.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: