Poradňa dojčenia a výživy

Poradňa dojčenia a výživy
6,502 otázok

Na všetky vaše otázky týkajúce sa dojčenia a výživy detí odpovedá pediatrička MUDr. Marta Špániková.

Poradna uzavretá.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu. 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • meškanie

    , Autor: hankah

    Dobrý deň,mam taký problém ze uz 3mes mi neprisiel menzes.Pre ujasnenie mam rok cisárskom porode,po ktorom som krvacala 4mesiace a po nasadeni atikoncepcie sa to upravilo teraz zrazu nič príznaky mam vždy keď som mala dostať plus mam bolesť hlavy no menzes nikde. Pred otehotnenim som mala hpv 35 no počas tehotenstva sa mi to dali do poriadku môže to mať s tým nejaký súvis? Tehotna by som nemala byt robila som si teh.testy. Telefonicky som to konzultovala s mojim mudr no povedal ze ešte pockame tento mesiac..bojim sa co keď som tehotna a po takej dobe sa uz nedá nijako zakročiť a druhe dietatko si teraz v žiadnom orioade nemozeme dovoliť. Ďakujem vám za odpoveď a prajem pekný deň.

    Odpovedá: MUDr. Marta Špániková

    Toto nie je poradňa gynekológa. Okrem tehotenského testu je možné spraviť aj vyšetrenie z moči, či nie ste tehotná. Aby ste sa upokoili, odneste k lekárovi moč a poproste o vyšetrenie.

Podobné otázky

  • Meškanie menštruácie

    , Autor:

    Dobrý deň, chcem sa opýtať. Mala som nechránený pohlavný styk. Mala som dostať menštruáciu 11.augusta. Nedostala som. Spravila som si uz 2 teh.testy a boli negatívne. Dnes je to 14 deň meškania a od nedele mam svetlo hnedý výtok cez deň. Čo to môže znamenať?

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: