Diskusie

Vytvoriť diskusiu

Co varite?

Caute baby, dajte nejake inspiracie,co varievate vo vsedny den? Ja uz som zufala z toho neustaleho vymyslania,mam.pocit ,ze polku zivota len rozmyslam,co navarit:)

  • Lenka28
    20.04.2017, 20:47

    Oli, tak moje deti som naucila na polievky a omacky, v tyzdni vacsinou varim taketo jednoduche veci. Luskovu omacku, tekvicovy privarok, sosovicovy, zemiakovy... Polievka napr z cervenej sosovice je hned hotoVA. Palacinky. Granadir. Francuzske zemiaky alebo rozne obmeny cestovin. Rizoto, ryzovy nakyp.

  • autumn11
    21.04.2017, 17:40

    tak ja som na tom podobne. Stále len vymýšľat, čo budem variť. Často robievam plievky: Paradajková, zemiaková na kyslo, zeleninová, mäsový vývar, kalerábová s krupicovými haluškami a z jedál: kuracie na prírodno, rezne, bulgur so zeleninou, mäsové guličky so smotanovou omáčkou, zapekaná brokolica, perkelt.

  • Zuzik
    24.04.2017, 18:32

    U nas vedie krupicova kasa , ked doma nic nemame a potrebujeme sa rychlo najest :) Ak varim v tyzdni na viac dni, tak vacsinou sosovicovu ci zemiakovu omacku, casto robim granadir, dnes napriklad zemlovku. Alebo fasirka vcelku so zem, privarkom je rychla a jednoducha.

  • Zuzik
    25.04.2017, 17:08

    Tusim si tu budem sama sebe pisat, nevadi, tak pre inspiraciu dnes  u nas hlivovy perkelt:).

  • Marushka
    04.05.2017, 15:44

    Ahojte, pripájam sa, u náas dnes činske rezance opekaneé.

  • vrana80
    28.06.2017, 13:15

    Baby poradte nieco na veceru nemliecne, ziadne vajcia a psenica...musim teraz takto zo zdravotnych dovodov a neviem co jest na veceru...dala by som si taky dobry chleba s maslom hehe

  • happybejby
    29.06.2017, 15:10

    @vrana80 - co tak akoze zeleninku?

  • andrejka
    13.07.2017, 15:00

    dnes som robila parené buchtičky

  • vrana80
    28.09.2017, 17:36

    @happybejby tyzden som jedavala cviklu s tekvicou hokkaido, upecene v rure, sem tam som tam supla bataty ale tie som zistila ze faaaakt nemusim..po tyzdni mi to liezlo krkom blee a ja nemozem vsetku zeleninu zo zdravotnych dovodov takze ten vyber mam velmi zuzeny...

  • jantar2016
    17.11.2017, 15:02

    minule som robila placky z hokkaida. Boli úúúúplne super. Išlo tam vajce, pšenová múka, soľ, korenie, majorán a trochu cesnaku. V podstate si ich ale môže každý dochutiť podľa svojej chuti.

  • Janka
    06.12.2021, 13:25

    Ja som mala s týmto tiež problém a nevedela, čo variť :D a niekde na nete som našla návod na jedlá, ktoré sa varia cez ⁣Sous Vide a nejak som sa na to zmotala a kúpila si aj taký nástroj z ⁣https://www.klarstein.sk/Kuchynske-spotrebice/Sous-Vide/ a teraz už viac-menej robím jedná len cez to :) tak možno by si to mohla skúsiť :)

+ -
Príspevkov: 11