Tehotenstvo články

5 výhod, ak máte dieta vo vyššom veku

5 výhod, ak máte dieta vo vyššom veku

Biologické hodiny tikajú, počet vajíčok sa vekom znižuje, tehotenstvo po 35 je rizikovejšie - toto všetko vieme. Málokedy sa hovorí o výhodách, ak ste „staršia rodička“. Ale výchova detí vo vyššom veku má svoje výhody. Čítať viac..

Zamĺknutý potrat – missed abortion

Zamĺknutý potrat – missed abortion

Prijatím štandardného postupu pre riešenie zamĺknutého potratu sa Slovensko posunulo aj v tomto ohľade smerom k vyspelému svetu. Konečne budú aj naše ženy mať možnosť výberu najmodernejších metód riešenia tejto situácie, tieto metódy sú na západe bežné viac ako 20 rokov. Čítať viac..

Ako oznámiť tehotenstvo

Ako oznámiť tehotenstvo partnerovi...?

Absolvovali ste tehotenský test a je pozitívny. Teraz musíte pouvažovať, ako povedať svojmu partnerovi túto novinku. Niektoré ženy uprednostnia jednoduché oznámenie, iné sa zamýšľajú nad kreatívnym spôsobom. Čítať viac..

Trápenia tehotných

Tehuľkovské trápenia: Čo radšej nechcete priznať?

Hovorí sa, že tehotenstvo je najkrajším obdobím v živote ženy. Mnohé z vás budú súhlasiť, iné mať výhrady, pretože ste sa počas neho priveľmi obávali o bábätko, povestné „trojmesačné“ nevoľnosti vás trápili po celých deväť mesiacov, alebo ste objavili množstvo nepríjemností, kŕčovými žilami počnúc a hemoroidmi končiac. Čítať viac..

Článkov: 760