Tehotenstvo články

bleskový pôrod, rýchly pôrod, pôrod cestou do pôrodnice, nela pocisková

EXTRA rýchle pôrody!

Niekedy pôrod trvá celé hodiny a budúcu mamičku poriadne potrápi. Nie jedna z nás, predýchavajúc kontrakcie v pôrodnici, ľutovala, že v panike dobehla do nemocnice príliš skoro. My vám však dnes ponúkame opačné príbehy.. Čítať viac..

Magnézium budúcej mamičke prospeje

Magnézium budúcej mamičke prospeje

Ak čakáte svoje vytúžené dieťatko, určite ste si už prečítali na čo všetko treba dať pozor, čomu sa vyhýbať a čo nezanedbať, aby vaše dieťa malo všetko potrebné už v čase, keď je ešte len v maminom brušku. Správna životospráva, fyzická i psychická pohoda a optimálny zdravotný stav sú základom pre zdravý vývin bábätka. Čítať viac..

Denník tehuľky: Bude to Albert

Denník tehuľky: Bude to Albert

„Čakáte zdravé bábätko a bude to chlapček“ je to, čo si okrem neskutočnej radosti v srdci a sĺz šťastia odnášam z amniocentézy. Je teda najvyšší čas oznámiť túto novinku v práci a známym. Čítať viac..

kočík, výber kočíka, hlboký kočík, trojkombinácia, golfáče, financie, fusak

4 kroky k výberu ideálneho KOČÍKA

Čoskoro k vám priletí bocian a v detskej výbavičke chýba už iba kočík? Tešíte sa na prechádzky a preto chcete mať ten najlepší a najkrajší kočík na svete? Pomôžeme vám zorientovať sa v širokom spektre ponuky kočíkov, lebo priznajme si, kúpa kočíka je náročná dvakrát – na čas aj na financie. Čítať viac..

Článkov: 760