Články

Boom starých mám: Akú BABIČKU  má vaše dieťa?

Boom starých mám: Akú BABIČKU má vaše dieťa?

Ešte včera bola rola starej mamy definovaná celkom presne: Vychovávala svoje vnúčatá alebo ich z času na čas opatrovala, aby ich rozmaznávala a rozprávala v kresle pri horúcej piecke príbehy. Moderné staré mamy dneška sa cítia mladé – telesne aj duševne. Čítať viac..

Deti s Downovým syndrómom: Aké sú?

Deti s Downovým syndrómom: Aké sú?

Nemala som v úmysle napísať vám svoj príbeh, ale vyprovokovala ma k tomu známa, ktorá ma upozornila na článok o deťoch s Downovým syndrómom, ktorý bol nedávno zverejnený na nemenovanej internetovej stránke. V článku sa uvádzalo niekoľko informácií, ktoré rozhodne nemožno považovať za aktuálne a pravdivé. Čítať viac..

Mama, svoje nohy si hýčkaj

Mama, svoje nohy si hýčkaj

Hovorí sa, že žena unesie veľa. A my veľmi dobre vieme, že to nie je žiadny mýtus. Naše nohy od okamihu, čo vykročia ráno z postele, začínajú kolobeh dňa v plnom nasadení. A že toho stihnú viac než dosť. Čítať viac..

Jedz, modli sa, miluj... Už DNES a naozaj!

Jedz, modli sa, miluj... Už DNES a naozaj!

Na každú z nás vymysleli filmovú dvojníčku – vidíme sa v zmätenej neveste na úteku, a zároveň v hľadajúcej žene v strednom veku, lebo aj my sme/môžeme/chceme byť také... Otázne je, či chceme prežiť JEJ príbeh, alebo SVOJ vlastný. Urobiť niečo odvážne a zobrať život do vlastných rúk chce veľkú guráž. Čítať viac..

Článkov: 10024