Články

PACI PAC A KAMARÁTI

PACI PAC A KAMARÁTI

…je názov jesenného turné obľúbenej dvojice Paci a Pac, ktorí sa hlásia s úplne novou show, plnou chytľavých pesničiek, veselých postavičiek a krásnych kulís, ktoré vás zoberú do rozprávkového sveta. Čítať viac..

Bábätko a zápcha = PROBLÉM? TAKTO ho môžete vyriešiť

Bábätko a zápcha = PROBLÉM? TAKTO ho môžete vyriešiť

Zažili sme ju asi všetci. Zápcha je nepríjemný stav, pri ktorom sa necíti komfortne ani dospelý. Čo však, ak trápi našich najmenších? U dojčiat sa s ňou stretávame len výnimočne. Problémy môže odštartovať zavedenie príkrmov. Vtedy sa stolica detí stáva tuhou a jej vyprázdnenie je niekedy ťažká úloha. Čítať viac..

Príbeh LENKY: Keď si NOSÍŠ šťastie v sebe

Príbeh LENKY: Keď si NOSÍŠ šťastie v sebe

Lenka je aktívna mama, šikovná podnikateľka a kedysi úspešná športovkyňa. Keď ju stretnete, máte pocit, že život je gombička. Hlava jej srší nápadmi, ktoré sa jej darí realizovať. Stihla absolvovať dve paralympiády, porodiť tri deti, založiť úspešnú firmu i obedovať s prezidentom. Čítať viac..

DESATORO čítania deťom

DESATORO čítania deťom

Dieťaťu sa rozvíja slovná zásoba, cibrí pozornosť a rozvíja sa logické myslenie. Tak veľa môžete čítaním u dieťaťa dosiahnuť! Tak čítajte, rodičia. Čítajte... Čítať viac..

50 dôvodov, prečo byť v tehotenstve  šťastná

50 dôvodov, prečo byť v tehotenstve šťastná

Všetci, čo máme deti, poznáme tie momenty tehotenstva, keď sme si hovorili: „Nikdy viac!“ Niektoré z nás bojovali s rannou nevoľnosťou, iné museli časť tohto obdobia stráviť v nemocnici, ďalšie zasa trpeli, keď výsledky AFP testov nedopadli najlepšie, a niektoré zasa vtedy, keď sa ani po 7 dňoch po predpokladanom termíne pôrodu neobjavoval ani najmenší náznak pôrodných bolestí. Čítať viac..

TESTOVALI sme: čo jedávajú vaše deti na raňajky?

TESTOVALI sme: čo jedávajú vaše deti na raňajky?

V spolupráci s Kauflandom a členkami nášho KLUBU MAMA a ja sme opäť testovali! Cieľom bolo tentoraz zistiť, čo jedávajú naše deti najčastejšie dopoludnia, a či im chuť testovaných produktov, ktoré pod privátnymi značkami K-Bio a K-Classic ponúka obchodný reťazec Kaufland, vyhovovala. Zaujíma vás, ako to dopadlo? Tu sú výsledky. Čítať viac..

Článkov: 10018