Snažilky články

Ako hlasno tikajú biologické hodiny?

Ako hlasno tikajú biologické hodiny?

Nielen, že sa dĺžka ľudského života stále predlžuje, ale vyššieho veku sa dožívame aj v relatívne dobrom zdraví. To, bohužiaľ, často zvádza k mylnej predstave, že vzhľadom na to, ako dobre sa cítime, máme aj na reprodukciu a založenie rodiny stále dosť času. Čítať viac..

Umelé oplodnenie: pravda o biologických rodičoch?

Umelé oplodnenie: pravda o biologických rodičoch?

Moja prvá detská spomienka je pre môj život mimoriadne príznačná. Anyuka, hrdinská prababička s hladkou tvárou ma vedie za ruku k psej búde, kde čaká uhľovočierny Kerberos. Dobre, nemal tri hlavy, ale bol zo dva razy väčší ako ja a vyzeral smrteľne nebezpečne. Kam sa hrabe bojové plemeno? Čítať viac..

spermie, oplodnenie, ako dlho rastie spermia, vajíčko

Ako dlho rastie spermia?

Pravidelne, počas každoročného Turné plodnosti, dobrovoľníci z Občianskeho združenia Bocian poskytujú informácie o plodnosti, jej ochrane, zlepšení a tiež o liečbe jej porúch, pretože napriek plánovaniu a snahe každý šiesty pár na Slovensku zistí, že plodnosť nie je samozrejmosť. Čítať viac..

snažilky, hcg, tehotenstvo, túžba po dieťati

Snažilkám: 7 krokov k rodičovstvu

Jar, leto, jeseň, zima... Je jedno, v ktorom ročnom období sa rozhodnete začať snažilkovať... Pretože dôležitejšie ako ročné obdobia je to, ako je váš organizmus, vaša psychika i vaše srdce pripravené na nový život... Čítať viac..

Článkov: 129