Výhody pre poistencov SZP, a.s.

PR článok | 21. september 2009

Spokojnosť poistencov, zabezpečenie dostupnej medicínskej, kvalitnej a účinnej zdravotnej starostlivosti je pre Spoločnú zdravotnú poisťovňu, a.s. hlavným strategickým cieľom.

Spokojnosť  pre  viac ako 640 000 poistencov, zabezpečenie dostupnej medicínskej, kvalitnej a účinnej zdravotnej starostlivosti je pre Spoločnú zdravotnú poisťovňu, a.s. hlavným strategickým cieľom. V našich radoch pracujú odborníci, ktorí majú veľký potenciál a bohaté profesionálne skúsenosti. Verejné zdravotné poistenie zabezpečujeme našim poistencom už  jedenásť rokov.

Ako jediná poisťovňa na Slovensku vlastníme certifikát bezpečnosti informácií od medzinárodnej spoločnosti Det Norske Veritas. Poistenci tak majú istotu, že ich osobné údaje, ako aj  údaje o ich zdravotnom stave zostanú v informačnom systéme poisťovne chránené pred zneužitím na úrovni medzinárodných štandardov. V júni 2009 Spoločná zdravotná poisťovňa, a.s., obhájila certifikáty Systémov riadenia bezpečnosti informácií podľa normy ISO 27 001 a kvality podľa normy ISO 9001, ktoré spolu tvoria Integrovaný manažérsky systém poisťovne.

Výhody pre poistencov SZP, a.s.

  • Preventívne vyšetrenie na rakovinu hrubého čreva a konečníka

SZP, a.s. hradí svojim poistencom nad rámec zákona preventívne vyšetrenia na rakovinu hrubého čreva a konečníka. Včasná diagnostika kolorektálneho karcinómu dáva vďaka pokrokom lekárskej vedy väčšiu nádej na vyliečenie tohto závažného a stále častejšieho onkologického ochorenia.

  • Očkovanie proti chrípke

všetkým poistencom, deťom aj dospelým, ktorí prejavia záujem o vakcináciu, uhrádzame náklady na očkovaciu látku proti chrípke aj v novej sezóne. Ak máte záujem o očkovanie, obráte sa na vášho všeobecného lekára.

  • Odborný detský liečebný ústav Trávnica

poistenci SZP, a.s. neplatia v Odbornom detskom liečebnom ústave Trávnica poplatok 1,66 EUR/deň pobytu za sprievod poistencov poisťovne vo veku do 3 rokov, ani poplatok vo výške 3,32 EUR/deň pobytu za sprievod poistencov poisťovne vo veku od 3 rokov.

  • Výživové doplnky pre darcov krvi

SZP, a.s. pripravila pre všetkých darcov krvi balíčky výživových doplnkov ako poďakovanie za tento humánny čin. Výživové doplnky si darcovia môžu vyzdvihnúť na pobočkách a expozitúrach SZP, a.s., po predložení dokladu o darcovstve krvi.

  • Vadaš Thermal Štúrovo

poistenci SZP, a.s majú 10% zľavu pri zakúpení jednorázového vstupu do vonkajších bazénov rekreačného komplexu.

  • Relax centrum Trenčín

voľný trojhodinový vstup do areálu SPAAQUAPARK 1x týždenne počas kúpeľnej liečby v dňoch pondelok-streda, pre poistencov na kúpeľnej liečbe typu B a 10% zľava z ceny služieb.

  • Thermal park Bešeňová

poistenci SZP, a.s. po preukázaní sa preukazom poistenca a súčasne iného identifikačného dokladu majú 10% zľavu na vstup do vonkajších bazénov.

  • Wüstenrot

4x  nadštandardná starostlivosť pre klientov SZP, a.s iba za 4 € mesačne.

  • Emma Crystal

v optikách Emma Crystal, s.r.o. môžu poistenci SZP, a.s. využiť 10% zľavu z ceny dioptrických a slnečných okuliarov.

  • Uniklinika Prievidza

nadštandardné rehabilitačné balíky pre poistencov SZP, a.s. so zľavou 10% v Medicinsko-diagnostickom centre Uniklinika Prievidza.

  • Tenisová akadémia ESOFIA Prešov

poskytuje zľavu 5 % na rekreačnú hru a športový tréning a 3% na športový tovar pre poistencov SZP, a.s., ktorí sa preukážu preukazom poistenca SZP, a.s.

  • Zelená Hviezda

vo výdajni zdravotníckych potrieb Zelená Hviezda, majú poistenci SZP, a.s. zľavu pri nákupe do 33 EUR zľavu 3% zo zakúpeného tovaru. Pri nákupe nad 33 EUR platí  5% zľava zo zakúpeného tovaru.

  • SLOVTHERMAE, SLK Liečebný ústav Diamant Dudince

poskytuje samoplatiacim poistencom SZP, a.s. 15% zľavu na všetky druhy liečebných pobytov, po preukázaní sa preukazom poistenca.

  • Kúpele Brusno

pre samoplatcov, ktorí prídu na liečebný, relaxačný alebo seniorský pobyt do kúpeľov pri minimálnom 4 dňovom pobyte je k dispozícii voľný vstup do wellness.

  • Chabad s.r.o , Košice

nadštandardne vybavená poliklinika poskytuje poistencom zľavu vo výške minimálne 5%-7% pri plasticko- estetických kozmetologických zákrokoch, ktoré nie sú hradené zo zákona.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: