Volvo Cars spúšťa aplikáciu S60

PR článok | 9. február 2011

Volvo Cars spúšťa aplikáciu pre iPhone a iPad, obsahujúcu množstvo inšpirácie a informácii o novom modeli Volvo S60.

Volvo Cars spúšťa aplikáciu pre iPhone a iPad, obsahujúcu množstvo inšpirácie a informácii o novom modeli Volvo S60. Napríklad, používateľ si môže nakonfigurovať Volvo S60, prezrieť si videá, prečítať novinky, nájsť dílera Volvo, prípadne sa objednať na testovaciu jazdu.

Aplikácia S60 spolu s verziou S80L pre čínsky trh sú spúšťané v týchto dňoch. Ďalšie aplikácie budú nasledovať na jar..
"Mnoho zákazníkov používa mobilné telefóny a internetové tablety na vyhľadávanie informácií. Teraz sa len uisťujeme, že sme tam kde sú naši klienti, otvárame im okno do spoločnosti," hovorí David Holecek, zodpovedný za digitálnu stratégiu spoločnosti Volvo Cars.

Popri všetkých funkciách v aplikácii je aj vyhľadávací nástroj, ktorý používa vstavanú anténu GPS v zariadení na vyhľadanie a vytýčenie trasy k najbližšiemu dílerovi Volvo.
Takisto je možné zarezervovať si testovaciu jazdu, konfigurátor zas umožní poskladať si vlastný model S60. Tieto funkcie sú spojené s lokálnou web stránkou a ponúkajú prístup k posledným novinkám spoločnosti Volvo Cars.

"Integrovali sme množstvo jedinečných funkcií, ako použitie integrovaného gyroskopického senzoru na rozhliadanie sa vo vnútri vozidla. Ak otočíte telefón, prezeraný obraz sa takisto posunie, čo vytvára dojem, že sedíte vo vozidle," vysvetľuje David Holecek.

Viac ešte len príde

Viac aplikácii bude spustených aj pre ostatné modely v súvislosti s autosalónom v Ženeve, čo bude začiatkom marca. Cieľová skupina pozostáva aj z potenciálnych, aj s existujúcich zákazníkov.

"V niektorých krajinách už ponúkame iPhone a Android aplikácie, ktoré ovládajú nezávislé kúrenie vozidla pre zákazníkov, ktorí majú funkciu Volvo On Call a takisto testujeme digitálny návod na použite vo forme aplikácie," prezrádza David Holecek.

Aplikácia pre iPad zahŕňajúca zákaznícky časopis spoločnosti Volvo Cars, LIV, bude čoskoro spustená. Táto aplikácia poskytne prístup k časopisu a navyše príde aj s ďalšími funkciami, ako extra obrázky a filmový materiál..

Všetky aplikácie Volvo Cars budú dostupné na stiahnutie zdarma z Aplle App Store.

Viac informácii, fotografie a videá nájdete na stránke www.media.volvocars.com.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: