Vitajte v rekreačnom stredisku Vadičov

Redakcia | 30. január 2008

Vadičov ponúka relax pre celú rodinu počas celého roka.

15 km od Žiliny, v lone prekrásnej prírody je idálne prostredie na zimné športy alebo letnú dovolenku pre celú rodinku. Hovoríme o rekreačnom stredisku Vadičov.

Kde sa ubytovať?
Skúsiť môžete Bungalovy Hájnice alebo Horský hotel Hájnice ****

Bungalovy Hájnice
Súčasťou areálu je 20 drevených bungalovov, ktoré dotvárajú krásnu horskú atmosféru. Spájajú v sebe prírodné materiály a luxusné vymoženosti modernej doby. Návštevníkom poskytujú komfort, pohodu I príležitosť stráviť romantický čas v panenskej prírode. Bungalovy majú taktiež svoje vlastné miesta na parkovanie.

Horský hotel Hájnice **** ponúka vysoký štandard ubytovania, stravovania a relaxu, zameraný na rodinné rekreácie, konferencie, školenia, welness ozdravovacie programy. K dispozícii je dvadsaťštyri dvojposteľových izieb s možnosťou prísteľky. Vybavenie izieb zodpovedá najvyšším štandardom a dokáže uspokojiť aj tých najnáročnejších klientov.
Hotel je vybavený informačným systémom a vstup do izieb a spoločenských priestorov je za pomoci digitálnych kariet. V priestoroch hotela je k dispozícii neobmedzený prístup na Internet.

Relax pre rodičov a deti
Pobyt v horskom hoteli Hájnice to nie sú len prechádzky prírodou, či účasť na business stretnutiach. Je to aj relax a oddych vo wellness centre – vnútorný bazén, fínska a parná sauna, infrakabínka, masáže, špeciálne procedúry, beauty programy a wellness pobyty. To všetko je tu pre vaše maximálne pohodlie a zaslúžený oddych. A pobyt v tomto relaxačnom centre vám určite spríjemní aj jeho komfortná veľkosť, vysoký hygienický štandard a príjemne teplé prostredie.

 

O tom, že oddychovať sa dá aj aktívne, vás presvedčí nielen okolitá príroda, ale aj celý areál rekreačného strediska. Zašportovať si môžete v moderne vybavenom fitness centre, na futbalovom ihrisku, tenisových kurtoch, pre deti je pripravený zábavný park TINI s množstvom atrakcií, môžete sa previezť na horských bicykloch po okolitých kopcoch.
K vybaveniu areálu patria aj prenosné športové zariadenia pre kolektívne športy (basketbal, volejbal) a celé stredisko tak ponúka jedinečnú možnosť na organizovanie letných, či zimných firemných športových hier, pri ktorých vám radi pomôžu aj naši školení animátori.

Detský zábavný park – TINI
Viac ako 20 atrakcií na ploche 40×70m, výborný pre tvorivú zábavu a odpočinok, trampolína a hrad dotvára jedinečnú atmosféru pre deti i dospelých od 1 do 99 rokov.

Zima = lyžovanie
V zime na vás čaká príjemná rodinná lyžovačka na pravidelne udržiavaných svahoch priamo v areáli rekreačného strediska. K dispozícii sú dva vleky pre menej náročných lyžiarov a deti, tubingová dráha, na ktorej zažijete kopec zábavy, môžete si vychutnať romantickú idylku pri nočnom lyžovaní, alebo spoznávať okolie na permanentne udržiavaných tratiach pre bežecké lyžovanie.
Pár metrov od svahu na vás čaká príjemné občerstvenie a priamo v areáli sme pre vás vyhradili parkovisko s kapacitou 200 miest. Pre náročnejších lyžiarov vieme zabezpečiť odvoz do okolitých lyžiarskych stredísk a poskytnúť informácie o tamojších zjazdovkách.

 

Okolité zjazdovky:
Veľká Rača – Oščadnica
Vrátna - Chleb )

Firemné akcie či školenia v ideálnom prostredí
Horský hotel Hájnice je prispôsobený nielen na turistické aktivity, ale svojimi priestormi, vybavením a kapacitou plne vyhovuje aj business stretnutiam, rôznym školeniam, meetingom, workshopom, teambuildingom, konferenciám, firemným večierkom a podobne. Kongresové centrum s kapacitou 50 osôb poskytuje vhodné priestorové aj technické zabezpečenie a je vytvorené tak, aby vyhovovalo najnovším požiadavkám a štandardom. K technickému vybaveniu nechýba: ozvučenie, mikrofón, premietacie plátno, internet, projector, počitač, LCD TV, video DVD prehrávač, magnetické tabule.

 


Hotel Hájnice sa vie postarať o svojich návštevníkov nielen športovým a kultúrnym vyžitím, ale dokáže ich prekvapiť aj svojím kulinárskym umením. V delikátnom menu nájdete to najlepšie z našej a svetovej kuchyne, ochutnáte gastronomické špeciality, o ktoré sa postarajú špičkoví kuchári a príjemný personál vám poskytne pocit úplného komfortu.

Viac info nájdete na www.rsvadicov.sk.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: