Vitajte na novom webe Mama a ja!

redakcia Mama a ja | 25. máj 2012

Vitajte na našom/vašom novom webe a cíťte sa tu ako doma.

Milí priatelia a čitatelia www.mamaaja.sk!

Ďakujeme za vašu priazeň a všetky dotazy, podnety, pripomienky, ale aj za to, že sa k nám radi vraciate, čítate, browsujete, súťažíte, nakupujete...

V ostatnom čase sme intenzívne pracovali na veľkej zmene a sme radi, že vám môžeme predstaviť nový web www.mamaaja.sk!

Dnes, 25. mája 2012 od 14,00 hod. prebieha spustenie tohto nového webu Mama a ja. V tejto súvislosti by sme vás radi požiadali o pochopenie a trpezlivosť, keďže spúšťanie stránky budú sprevádzať určité obmedzenia a môžu sa vyskytnúť občasné výpadky.

Ak sa vám zdá, že sa niektoré články alebo iné časti obsahu stratili, nebojte sa. Prenos obsahu z nášho starého webu stále prebieha a pred vašimi očami bude nabiehať na stránku stále aktuálnejší obsah.

V tejto fáze, žiaľ, zatiaľ nie je umožnené prihlasovanie užívateľov. Staré prihlasovacie údaje už nie sú aktuálne a čoskoro dostanú všetci užívatelia e-mail s odkazom (linkom) na vygenerovanie nových hesiel. Prihlasovacím menom bude po novom e-mailová adresa používateľa, nie prezývka, ako tomu bolo doteraz.

e-mailové adresy sú pre prihlásenie praktickejšie, pretože sú unikátne a nezameniteľné. Použijeme e-mailové adresy, ktoré ste mali zadané vo svojich profiloch.

Ak by ste e-mail pre vygenerovanie nového hesla v najbližších dňoch nedostali, možno ste vo vašom profile nemali zadanú aktuálnu e-mailovú adresu. Nevadí. Sme pripravení aj na takéto prípady. Kontaktujte nás a vyriešime to.

Ak pôjde všetko hladko, celý obsah bude na stránku doimportovaný ešte v sobotu, 26. mája 2012. Vopred sa ospravedlňujeme za drobné výpadky, ktoré sa môžu počas nastávajúceho víkendu vyskytnúť.

Veríme, že budete s novým dizajnom a funkčnosťou nášho/vášho webu spokojní, naďalej sa tu budeme stretávať a prinášať vám zaujímavé informácie o tehotenstve, pôrode, výchove i zdraví, a mnoho iných tém... V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte v diskusii – sekcia Pripomienky, alebo priamo mailom na twiggy@mamaaja.sk.

Chceme byť pre vás ešte lepší a veríme, že sa nám to podarilo!

A čo vás na novom webe čaká?

Prvou neprehliadnuteľnou zmenou je určite netradičný vzhľad nového portálu. Chceme, aby ste sa u nás cítili ako doma, a preto sme pre vás zariadili web sťaby útulnú izbičku, v ktorej si nájdete svoj kútik. Páči? ;-)

Obsah sme roztriedili a rozdelili do prehľadnej štruktúry, takže sa vám bude na webe dobre orientovať.

Veľké časti webu, ako napríklad Diskusie, Poradne, Fotobook, e-shop a pod. sú rozdelené do samostatných celkov a ako môžete vidieť, líšia sa farebnými tónmi.

Navigácia je pripravená tak, aby ste mohli jednoducho prechádzať z jednej časti do druhej a zároveň mali vždy „poruke“ všetky rubriky s článkami alebo svoj profil. K dispozícii budete mať vo vynovenom šate všetko, čo máte teraz a pár prekvapení navyše.

Nový portál Mama a ja je originálny, inovatívny a zároveň veľmi príjemný. Každý detail bol vytvorený s ohľadom na vaše potreby a pocity, s láskou a rešpektom. Veríme, že sa u nás budete i naďalej dobre cítiť a že nás vaša podpora a priazeň inšpiruje k ďalším novinkám a vylepšeniam.

redakcia Mama ja

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: