Veselý Silvester a PF 2010!

Redakcia | 30. december 2009

Želáme vám veselý Silvester a šťastný nový rok!

Rok sa stretol s rokom. Jeden dvere za sebou zatvára, druhý ich otvára. Hlavami nám víria myšlienky, spomienky. Bol tento rok takým, aký sme si ho plánovali, vysnívali? Čo tých pár nadbytočných kíl, podarilo sa Vám ich zhodiť? Skončili ste so zlozvykmi? Začali ste cvičiť, menej jesť, alebo viac chodiť za kultúrou? Nevešajte hlavu, ak Vaše predsavzatia ostali len predsavzatiami a pokojne si ich zopakujte aj na záver tohto roka.

Chceme sa Vám poďakovať za dôveru, za to, že denno-denne klikáte, píšete, čítate... že aj Vy tvoríte našu veľkú rodinu - MAMA a ja. Veríme, že Vám aj tento rok prinesieme množstvo zaujímavých tipov, informácií a príbehov. Tešíme sa na všetky Vaše príspevky, podnety, názory či príbehy.

Prajeme Vám, aby Váš Silvester bol hlavne o úsmevoch na tvárach, aby sny tohto roka boli naplnené a keď starý rok za sebou potichu zavrie dvere aby ich ten nový mohol otvoriť a vojsť, zavrite oči, pomyslite si svoje želanie, zapáľte sviečku, buchnite šampanské a vykročte do nového roka tou správnou nohou...

Všetko dobré, zdravie, šťastie, lásku a rovnováhu v živote Vám i Vašim blízkym želá

 

kolektív MAMA a ja :)

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: