Valentín v MDPOH s Oneginom a sladkosťou

Redakcia | 13. február 2013

Romantický, divadelný, hudobný... aj taký bude sviatok všetkých zamilovaných v bratislavskom Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava! Ak neviete, kde stráviť Valentína so svojou milovanou polovičkou, máme pre vás tip. Čo tak pozrieť si divadelné spracovanie najslávnejšieho knižného príbehu o láske všetkých čias?

Romantický, divadelný, hudobný... aj taký bude sviatok všetkých zamilovaných v bratislavskom Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava! Ak neviete, kde stráviť Valentína so svojou milovanou polovičkou, máme pre vás tip. Čo tak pozrieť si divadelné spracovanie najslávnejšieho knižného príbehu o láske všetkých čias? V Puškinovom Eugenovi Oneginovi sa vám predstaví znudený a citovo vyprahnutý hlavný hrdina (Jozef Bujdák), do ktorého je zamilovaná ušľachtilá Tatiana (Kristína Tóthová). Idealista a básnik Lenský zase šialene miluje koketnú Oľgu. Postavy sa však osudovo míňajú a ich láska zostáva neopätovaná.

Okrem strhujúceho príbehu sa môžete tešiť aj na vynikajúcu živú hudbu v podaní speváka Bystríka a jeho kapely. Navyše na každého návštevníka Eugena Onegina čaká sladké prekvapenie a dámy, ktoré sú nositeľkami mena Valentína, majú vstup zdarma.

Strávte 14. február v MDPOH! Viac na www.mdpoh.sk

 

Vstupenky je možné zakúpiť v sieti Ticketportal (www.ticketportal.sk) alebo hodinu pred predstavením v pokladni divadla.

Bližšie informácie na www.mdpoh.sk a mdpoh@mdpoh.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: