SUNAR PREMIUM – DIAMANT V DOJČENSKEJ VÝŽIVE

Redakcia | 14. júl 2014

Čo najbližšie k materskému mlieku.

Sunar, úspešná a renomovaná značka dojčenskej mliečnej výživy, prináša na trh exkluzívnu novinku: Sunar premium, diamant v dojčenskej výžive, ktorý je vďaka svojmu  jedinečnému zloženiu čo najbližšie k materskému mlieku. Obsahuje unikátnu kombináciu látok, prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, ktoré sa významne podieľajú na posilňovaní imunitného systému, správnom vývoji mozgu a celkovom pohodlí dieťaťa. Sunar, ako jediný podľa vzoru materského mlieka, obsahuje mliečny tuk,  vďaka ktorému je deťmi veľmi dobre prijímaný.

„Mamičky sa v dnešnej dobe, aj vďaka lepšej informovanosti, čoraz viac zaujímajú o správnu výživu         a snažia sa vyberať pre svoje deti to najlepšie a najzdravšie. Vhodne zvolená skladba jedálnička totiž môže zásadným spôsobom ovplyvňovať zdravie a celkový vývoj dieťaťa. Týmto požiadavkám sa snažia prispôsobiť aj výrobcovia, ktorí nasledujú najnovšie odporúčania a požiadavky odborníkov na detskú výživu. „ vysvetľuje doc. MUDr. Miloš Jeseňák, PhD, imunológ, špecialista na detskú výživu.

Sunar premium je tou pravou voľbou pre mamičky, ktoré nechcú robiť kompromisy a chcú dať svojim deťom to najlepšie. Sunar ako jediná značka dojčenskej mliečnej výživy na Slovensku obsahuje mliečny tuk, ktorý je aj v materskom mlieku.

Podľa vzoru materského mlieka Sunar premium obsahuje, okrem mliečneho tuku, tiež vitamíny a minerálne látky, probiotiká GOS, beta-palmitát a nukleotidy. Ďalej Sunar premium obsahuje významné nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA, ktoré sú prirodzenou súčasťou materského mlieka a mali by byť, podľa odporúčaní odborníkov v dostatočnom množstve prijímané stravou. Vitamíny A, C a D podporujú normálny vývoj imunitného systému dieťaťa, železo prirodzený vývoj mozgu a celkovému pohodliu napomáha beta-palmitát, ktorý prispieva k mäkšej konzistencii stolice. Sunar premium má vďaka obsahu mliečneho tuku lahodnú, prirodzene mliečnu chuť a deti ho budú milovať.

Sunar premium je diamantom v dojčenskej výžive, ktorý si obľúbia nielen deti, ale aj ich mamičky!

Nová receptúra Sunar premium bola pripravená v spolupráci s odborníkmi z nezávislej vedeckej organizácie Hero Institute for Infant Nutrition. Jej cieľom je vyvíjať tie najlepšie produkty v oblasti dojčenskej detskej výživy.

www.sunarpremium.cz

Na záver je potrebné pripomenúť, že materské mlieko je tou najlepšou voľbou vo výžive dojčiat. Odporúča sa výhradné dojčenie aspoň do ukončeného 4. - 6. mesiaca s násleným zavádzaním komplementárnej výživy s tým, že by sa malo aj naďalej pokračovať v dojčení. V prípade, že dojčenie nie je možné, odporúča sa, po konzultácii s pediatrom, podávať náhradnú mliečnu výživu. Mliečna výživa Sunar patrí  medzi  potraviny pre zvláštnu výživu.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: