Mama články

Súčasná žena, aká si?

Súčasná žena, aká si?

Dnešná žena musí spĺňať veľa úloh, očakávaní, aj vlastných predstáv o sebe samej. Spoločnosť ju tlačí do úlohy chápajúcej matky, dokonalej biznismenky, vášnivej milenky... No aká by vlastne mala byť, aby bola šťastná a najmä žensky nežná? Čítať viac..

Šanca stať sa rodičmi

Šanca stať sa rodičmi

„Aj ja patrím medzi mamičky, ktoré toho na ceste za svojím vytúženým bábätkom veľa zažili, ale určite nič neľutovali a bez váhania by to urobili znova,“ prezradila nám Katka, ktorá tvrdí, že nádej úmiera posledná... Čítať viac..

Do plaviek?!

Do plaviek?!

Všetko to začalo nevinnou poznámkou môjho muža Maja o tom, či si pred našou dlho očakávanou a vysnívanou dovolenkou nechcem kúpiť nové plavky... Čítať viac..

O anjeloch v pekle

O anjeloch v pekle

Celé dni skladal anjel trpezlivo svoju skúšku, prichádzal znova a znova a Jurko plakal v jeho náručí stále menej, až sa jedného dňa usmial a vtedy anjelovi narástli krásne krídla a na krk dostal medailu s veľkým nápisom MAMA. Čítať viac..

Uložte si leto do pohárov

Uložte si leto do pohárov

Je zrejmé, že čerstvé ovocie je najchutnejšie a najzdravšie. Ten pocit, keď si priamo zo stromu oberiete slivky, marhule či iné ovocie zo záhradky a priamo pod stromom ho ihneď aj zjete, je na nezaplatenie. Myslite však aj na to, že v zimnom období, keď nie je dostatok sezónneho ovocia, oceníte domáci kompót, sirup, lekvár, či džem. Ponúkame vám pár skvelých tipov. Čítať viac..

M

Detská imunita

Dôležitosť správneho fungovania imunitného systmému je nesporná. Chráni náš organizmus pred škodlivými vplyvmi a chorobami. Mali by sme sa preto o ňu náležite starať. Vyhýbať sa všetkým jej nepriateľom a podporovať imunitný systém už od narodenia. Čítať viac..

Článkov: 3550