Mama články

Ashtanga joga a tehotenstvo

Ashtanga joga a tehotenstvo

Ashtanga joga je tradičný systém plynulých, na seba nadväzujúcich pozícií, ktoré sa cvičia v určitom poradí. Okrem silného a pružného tela pomáha získať aj flexibilnú myseľ, ktorá je schopná sa koncentrovať v dnešnom svete plnom informácií a vnemov. Čítať viac..

Materská: bezpečný prístav alebo fóbia?

Materská: bezpečný prístav alebo fóbia?

Iste so mnou budete súhlasiť, keď napíšem, že materská dovolenka má veľa pozitívnych stránok. Človek má príležitosť budovať si vzťah s maličkým človiečikom, ktorý sa ešte len učí spoznávať svet našimi očami. Takisto máme príležitosť viac sa venovať manželovi, prípadne ďalšej rodine, či nájsť si čas na naše koníčky, ktoré sme možno popri našej práci a starostlivosti o domácnosť začali zanedbávať. Čítať viac..

Ako sa správne starať o nohy? Toto musíte vyskúšať!

Neupravené nechty na nohách, silné stehná, opuchnuté členky, skrátené svaly lýtok, popraskané žilky – a takto by sme ešte mohli ďalej pokračovať a vymenovať všetky problémy týkajúce sa našich nôh, za ktoré je zodpovedný hlavne sedavý spôsob života a zlá životospráva. Je však veľmi potešujúce, že aj ak vás niektoré zo spomínaných problémov trápia, ešte vždy je čas urobiť niečo pre zdravý a atraktívny vzhľad vašich nôh. Čítať viac..

Ako vychádzať s mužmi

Ako vychádzať s mužmi

Existuje nespočetné množstvo kníh, príručiek či článkov na tému vzájomného spolužitia muža a ženy. Mnohé z nich preferujú lacné a nezmyselné triky, ktoré v konečnom dôsledku „vypália“ úplne opačne. A potom niet sa čomu čudovať, keď nás muži prirovnávajú k niektorým druhom živočíšnej ríše. Čítať viac..

Naučte sa mať čas

Naučte sa mať čas

Čas je veličinou, hodnotou, ktorú sú každý človek veľmi váži. Je to jednorázový zdroj, každému z neho prináleží rovnaké množstvo na deň. Nedá sa vypnúť ani zapnúť či zastaviť, zväčšiť ani skladovať. Je preto dôležité vedieť, ako svoj čas správne investovať, plánovať, organizovať a využiť. To nám môže prácu uľahčiť, priniesť relaxáciu, ale aj znervózňovať nás či byť pod tlakom časového stresu. Čítať viac..

Na dovolenku bez kinetózy

Na dovolenku bez kinetózy

Kufre máte zbalené, plavky, opaľovacie krémy a všetko potrebné nachystané. Vaša vysnívaná dovolenková destinácia čaká iba na vás... Už len maličkosť – zvládnuť v pohode cestu s dieťaťom... Čítať viac..

Článkov: 3535