Mama články

Keď je mama konečne mimo domu!

Keď je mama konečne mimo domu!

Slnečné lúče ma pošteklili po nose, slastne som sa ponaťahovala a zívajúc som sa zadívala na svojho manžela, ako v náručí drží náš spokojne vyzerajúci poklad. Vlastne, obaja vyzerali až podozrivo v pohode Čítať viac..

Supermanažérka po materskej

Materská dovolenka je pre mnohé aktívne ženy obdobím sociálnej izolácie. Neustály stereotyp a pochybnosti o tom, či po rokoch strávených doma s deťmi zvládnu pracovné povinnosti, ktoré ich budú čakať, keď deti podrastú. Čítať viac..

Predškolský vek

Predškolský vek

V tomto období dochádza k rozvoju motoriky, reči, myslenia, pamäte, predstavivosti, sebaovládania a schopnosti presadiť sa... Čítať viac..

Eko domácnosť

Eko domácnosť

My gazdinky sme denno-denne v styku s čistiacimi či pracími prípravkami. Utierame prach, umývame dlážku, čistíme povrchy a pracovnú plochu na kuchynskej linke, leštíme okná a zrkadlá, umývame hračky a donekonečna perieme. Čítať viac..

M Viete, čo je to speleoterapia?

Viete, čo je to speleoterapia?

Pojem „speleoterapia“ vznikol zložením dvoch slov. „Speleo“ znamená jaskyňa, „terapia“ je liečba. Speleoterapia je teda – hrubo povedané – „liečba jaskyňou“. Ako sa dá liečiť jaskyňou? Čo je to za nezmysel? – napadne mnohým z vás. Poďme teda na malú exkurziu do sveta speleoterapie. Čítať viac..

Článkov: 3535