Správna voľba pre váš suchý nos

PR článok | 22. jún 2009

Suchá nosová sliznica je pre ľudí, deti aj dospelých problémom, ktorý sa dá prekonať správnym používaním prípravkov na to určených.

Suchá nosová sliznica je prejavom, ktorý nám „spríjemňuje“ život počas celého roka. V lete ju máme vysušenú z počasia, častejšieho pobytu vonku a z klimatizácie v uzavretých priestoroch, v zime sa pohybujeme zväčša vnútri budov, kde je zase vzduch vyhrievaný centrálnym vykurovaním.

O náš nos by sme sa však mali starať v každom ročnom období. Suchá nosová sliznica je pre ľudí, deti aj dospelých problémom, ktorý sa dá prekonať správnym používaním prípravkov na to určených.

Jedným z takýchto prípravkov je aj Marimer – sprej na nosnú hygienu, ktorý pomáha čistiť sliznicu nosa. Obsahuje roztok morskej soli, ktorá nášmu nosu nijako neškodí. Marimer je prípravok s obsahom 300 dávok takže pri každodennom používaní vydrží približne 2 až 3 mesiace. Jeho rodinné balenie s ochranným golierikom zabezpečí bezpečnú aplikáciu nielen pre dospelých, ale aj pre deti.

Jemný rozprašovač dávkuje presnú dávku, ktorá je potrebná na prečistenie nosa a na zvlhčenie jeho sliznice, takže po jeho použití sa dýchanie vás a vášho dieťatka stane opäť bezproblémové.

Dávkovanie: 1 vstrek do nosnej dierky 1 – 4 krát denne, prípadne podľa potreby.

Marimer je možné používať aj dlhodobo.

Kúpite výhradne v lekárni!
Orientačná cena: 7,50€

 

 

 

 Konverzný kurz: 1 euro = 30,126 Sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: