Spokojné dieťatko s mliečnymi kašami SUNARKA DOBRÉ RÁNO a DOBRÚ NOC!

Redakcia | 27. november 2009

Mliečne kaše SUNARKA DOBRÉ RÁNO a DOBRÚ NOC zabezpečia vášmu dieťatku kompletnú porciu jedla na raňajky, desiatu či večeru a navyše mu dodajú všetky potrebné živiny a energiu na objavovanie sveta okolo neho.

Mliečne kaše SUNARKA DOBRÉ RÁNO a DOBRÚ NOC zabezpečia vášmu dieťatku kompletnú porciu jedla na raňajky, desiatu či večeru a navyše mu dodajú všetky potrebné živiny a energiu na objavovanie sveta okolo neho.

Pri prechode na pevnú stravu chce každá mamička ponúknuť svojmu dieťatku to najlepšie jedlo za materské mlieko. To jediné je bezpochyby tou najvhodnejšou výživou pre všetky bábätká. Polročným deťom je však už možné ponúknuť aj inú stravu, ako materské mliečko, no je potrebné dbať na jej vyvážené a optimálne zloženie. Vhodným príkrmom s vyhovujúcim zložením, ktorý zároveň zabezpečí správny vývoj dieťaťa, podporí jeho imunitu a zdravý rast sú mliečne kaše SUNARKA Dobré ráno a Dobrú noc.

SUNARKA je ideálna na postupné privykanie dieťatka na pevnú stravu. Týmto príkrmom pokryjete požiadavku na zvýšený prísun energie a bioaktívnych látok deťaťa, ale súčasne aj potrebu zaradenia vlákniny do stravy. Kaše SUNARKA sú obohatené o dôležité látky - mliečne proteíny, vitamíny (C, E, A, B), ale aj minerálne látky - vápnik, železo, kyselinu listovú, zinok, jód a maltodextrín. 
 
SUNARKA DOBRÉ RÁNO
Mliečne kaše SUNARKA DOBRÉ RÁNO nájdete v dvoch variantoch - Ryžová s ovocím alebo Ryžová so škoricou. Sú vhodné ako ranný či dopoludňajší pokrm, takže dieťatku dodajú potrebnú energiu do nového dňa. Prebiotická vláknina posilní jeho imunitu, vitamíny a minerálne látky podporia zdravý rast. Vynikajúca chuť a vôňa priaznivo ovplyvňuje jeho trávenie.

SUNARKA DOBRÚ NOC
SUNARKA DOBRÚ NOC Krupicová s medom alebo Ryžová s banánmi je ideálna, ak chcete svoje dieťatko po aktívnom dni utíšiť. Tento chutný a výdatný večerný príkrm dieťatko dobre zasýti, čím mu zabezpečí pokojný a kľudný spánok. Obsahuje vitamíny a minerálne látky podporujúce jeho zdravý rast a tiež látku maltodextrín, ktorá zvyšuje sýtiacu schopnosť a zároveň zlepšuje chuť a vôňu kaše.

Unikátne zloženie mliečnych kaší SUNARKA Dobré ránoDobrú noc zabezpečí vášmu dieťaťu správny vývoj a zdravý rast. Kaše sú výživné a ľahko stráviteľné, čo prispieva k ľahšiemu rozvoju črevnej mikroflóry dieťatka. Navyše sú výborne rozpustné a tak ich môžete podávať vo fľaške alebo lyžičkou. Okrem toho ich môžete ľubovoľne kombinovať s rôznymi druhmi ovocia a inými vhodnými prísadami. Vďaka jemnej konzistencii, vynikajúcej vôni a skvelej chutí sú u detí veľmi obľúbené. Kaše SUNARKA Dobré ránoDobrú noc sú skrátka ideálne pre bezproblémový prechod na pevnú stravu ako ranný, dopoludňajčí či večerný sýtiaci pokrm.

Na nových obaloch kaší SUNARKA môžete teraz nájsť ikony konceptu Výživa pre budúcnosť, ktoré spolu so spoločnosťou HERO pripravili poprední odborníci. Koncept Výživa pre budúcnosť identifikuje kľúčové oblasti výživy dieťaťa, ktorá má zásadný vplyv na zdravie človeka po celý život a pomáha tak mamičkám získať zrozumiteľné nutričné odporúčania týkajúce sa stravovania a výživy detí s ohľadom na ich súčasné aj budúce poptreby. Viac informácií o koncepte sa tiež môžete dozvedieť na webovej stránke www.vyzivaprebuducnost.sk. Voľbou tej správnej stravy je tak možné prispieť k budúcemu zdraviu detí už dnes!


Spoločnosť HERO v Českej republike a na Slovensku
Spoločnosť HERO Group prebrala v apríli roku 2004 značky tradičnej detskej výživy Sunar, Sunarka, Sunárek a Gravimilk. Vzhľadom k tejto skutočnosti bola v Prahe založená pobočka HERO CZECH s.r.o. a v Nitre HERO SLOVAKIA s.r.o. Od 1. marca 2005 prebrala spoločnosť HERO CZECH a HERO SLOVAKIA aj zodpovednosť za svoje značky cereálnych tyčiniek Corny a džemov Schwartau na českom a slovenskom trhu.

Spoločnosť HERO – história a súčasnosť
Spoločnosť HERO bola založená v Lenzburgu vo Švajčiarsku v roku 1886 Gustavom Henckellom a Gustavom Zeilerom. V roku 1889 bola spoločnosť premenovaná na „Henckell und Roth“ po vtedajších  spoločníkoch. Z prvých dvoch písmen ich mien bolo neskôr vytvorené (brandové) meno spoločnosti, ktoré sa používa dodnes: HERO.
Dnes je HERO poprednou medzinárodnou potravinárskou skupinou, ktorej hlavným poslaním je produkcia vysoko kvalitných produktov v oblasti výživy, predovšetkým v kľúčových kategóriách detskej výživy, spracovania ovocia a cereálnych výrobkov. Výrobky spoločnosti Hero sú vyrábané a predávané v Európe, Severnej Amerike, na strednom východe, Afrike a v strednej Ázii. V roku 2007 spoločnosť pôsobila vo viac ako tridsiatich krajinách sveta a vykázala predaj vo výške 1,875 mld. CHF. Zároveň zamestnávala viac ako 3500 zamestnancov. Väčšinovým akcionárom spoločnosti je p. Dr. Arend Oetker. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: