ŠKODA AUTO SLOVENSKO prináša hokejový zážitok na bratislavské námestie

Redakcia | 17. január 2011
ŠKODA AUTO SLOVENSKO prináša hokejový zážitok na bratislavské námestie

Vychutnajte si bezplatné klzisko a bohatý program a vyhrajte automobill Škoda na víkend či vstupenky na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji IIHF 2011.

Bratislava – ŠKODA AUTO Slovensko, generálny sponzor Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF 2011, prináša pre všetkých fanúšikov ľadových športov hokejový zážitok priamo na bratislavské námestie. Spoločnosť je partnerom ľadového klziska, ktoré bolo slávnostne otvorené 15. januára 2011 na Hlavnom námestí. Návštevníci si môžu počas 45 dní vychutnať nielen bezplatné klzisko a bohatý program, ale aj vyhrať automobil Škoda na víkend či vstupenky na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji IIHF 2011.

Mestské klzisko na Hlavnom námestí oficiálne otvorili 15. januára 2011 o 18:00 hod. predseda Bratislavského samosprávneho kraja, Pavol Frešo, primátor mesta Bratislava, Milan Ftáčnik, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, Robert Baumgartner a generálny riaditeľ Organizačného výboru MS 2011, Igor Nemeček. Slávnostné otvorenie začalo špeciálnym predstavením FIRE ON ICE, ktoré rozpálilo zamrznuté námestie latinskoamerickými rytmami a pokračovalo ďalším programom až do 22:00 hod.

Klzisko na Hlavnom námestí bude pre verejnosť zdarma otvorené každý deň od 10:00 do 22:00 hod. až do 28. februára 2011. Pre návštevníkov bude každý víkend od 18:00 – 22:00 hod. pripravený zaujímavý sprievodný program, vrátane možnosti vyhrať automobil značky Škoda na celý víkend alebo vstupenky na Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji IIHF 2011. Každú sobotu a nedeľu od 10:00 do 13:30 si môžu rodičia s deťmi vylepšiť svoje korčuliarske schopnosti za dozoru profesionálnych trénerov ľadového hokeja a krasokorčuľovania.

Na ľade nebude chýbať ani maskot celého podujatia, snežný muž Yeti, s ktorým sa môžu deti vždy v sobotu od 10:00 do 13:30 hod. učiť rôzne tanečné choreografie. V rámci programu je tiež plánovaný karneval na ľade či podujatie pre zamilovaných na Sv. Valentína. Pre záujemcov bude k dispozícii požičovňa korčúľ a tiež vyhrievaný stan s občerstvením.

Škoda Auto je generálnym sponzorom Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF 2011, ktoré sa konajú od 29. apríla do 15. mája 2011 na Slovensku. Spoločnosť bude v tejto úlohe vystupovať na majstrovstvách sveta už po devätnásty krát. Táto aktivita predstavuje najdlhší hlavný sponzoring športových majstrovstiev sveta a už v roku 2007 bola oficiálne potvrdená GUINNESS WORLD RECORDSTM ako svetový rekord. Aj v tomto roku, keď sa zápasy budú odohrávať v slovenských mestách Bratislava a Košice, je Škoda Auto so svojou rozsiahlou prítomnosťou na športoviskách významným partnerom MS 2011 IIHF.


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: