S bábätkom na cestách

Redakcia | 6. apríl 2009

Čo je najlepšou desiatou pre dieťa, ktorému už nestačí iba mlieko?

Hovorí sa, že ženy s deťmi sú najschopnejšími manažérkami vôbec. Vedia robiť niekoľko činností súčasne, majú perfektné rozhodovacie schopnosti a najmä – môžu myslieť dopredu a predvídať.

Že je to tak? Len si spomeňte na dobu, kedy ste ešte nemali deti. Mohli ste kedykoľvek komkoľvek vybehnúť a hoci sa i neplánovane zdržať. Teraz je predsa len pred každou prechádzkou nutné si rozmyslieť, kam pôjdete, ako dlho sa zdržíte a či Váš miláčik počas výletu nevyhladne.

A práve hlad je niečo, čo na deti príde spoľahlivo vždy a hoci aj v najnevhodnejšiu chvíľu. Malé bábätko môžete nakojiť. Čo je ale najlepšou desiatou pre dieťa, ktorému už nestačí iba mlieko?

Skúsiť môžete Tekutú mliečnu kašu Sunarka!

Tekuté kaše Sunarka sú už hotovým príkrmom v praktickom balení. Svojim deťom tak môžete ponúknuť „Sunarku tekutú mliečnu kašu Dobré ráno hruškovú so sušienkami“ alebo „Sunarku tekutú mliečnu kašu Dobrú noc multicereálnu“. Obe príchute sú vhodné pre deti od ukončeného šiesteho mesiaca veku a podávať ich môžete pri izbovej teplote alebo vlažné, ohriate vo vodnom kúpeli.

Zrátané a podčiarknuté - Tekuté mliečne kaše Sunarka:

  • sú hotovým príkrmom, ktorý predstavuje kompletnú porciu jedla
  • obsahujú pokračovacie dojčenské mlieko
  • predstavujú optimálne zloženie živín pre zdravý vývoj dojčaťa (sú bohaté na vápnik, železo a vitamíny) a prísun energie ideálny pre správny vývoj a rast dieťaťa
  • obsahujú ľahko stráviteľné cereálie

Hotové tekuté mliečne kaše sa stanú vašimi neoceniteľnými sprievodcami na cestách alebo v dňoch, ktorých tempo je o niečo rýchlejšie, než vyžaduje príprava zložitejších raňajok, desiatej alebo večere.

 

Na obaloch Tekutých mliečnych kaší Sunarka nájdete tiež logo projektu „Výživa pre budúcnosť“, vďaka čomu sa dozviete, akú oblasť vývoja vášho dieťatka ich podávaním podporujete.

Projekt „Výživa pre budúcnosť“ vznikal dva roky pod vedením predných odborníkov na detskú výživu a zdravý vývoj dieťaťa – ak sa chcete dozvedieť viac, venujte chvíľku stránkam www.vyzivaprobudoucnost.cz

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: