RS Tour láka zákazníkov

Redakcia | 20. jún 2011

Spoločnosť Renault Slovensko sa rozhodla nadviazať na úspešnú minuloročnú akciu s názvom RS Tour a opäť týmto spôsobom podporiť povedomie a predaje modelov z portfólia Renault Sport Technologies.

Spoločnosť Renault Slovensko sa rozhodla nadviazať na úspešnú minuloročnú akciu s názvom RS Tour a opäť týmto spôsobom podporiť povedomie a predaje modelov z portfólia Renault Sport Technologies. RS Tour trvá do októbra 2011 a je zameraná na predstavenie športových modelov verejnosti cez celú predajnú sieť. Na Slovensku sa záujem o športové automobily Renault v roku 2010 zvýšil štvornásobne.

Zatiaľ čo v predchádzajúcich rokoch sa u nás predalo v priemere 5 automobilov s označením R.S., v roku 2010 to už bolo 21 vozidiel.  Tieto modely sú vysoko hodnotené nielen fanúšikmi hot hatchov, ale aj automobilovými odborníkmi po celom svete (napr. ocenenie britského časopisu Top Gear, atď.)

Okrem RS Tour sa Renault Slovensko snaží prezentovať svoju športovú divíziu aj formou participácie v súťaži Time Attack na Slovakia Ringu, alebo počas World Series by Renault, ktorá sa tento rok vyskytne najbližšie k našim hraniciam v Budapešti počas víkendu 2.-3. júla 2011.

RS Tour je určená nielen zákazníkom predajnej siete Renaultu, ale aj všeobecnej verejnosti, ktorá si počas jej trvania môže otestovať niektorý z automobilov v ponuke RS Tour: Twingo R.S. Gordini, Clio R.S. Gordini, Mégane R.S. Lux, Laguna Coupé Monaco GP. Tento rok je „túra“ doplnená sezónnymi modelmi Mégane Coupé-Cabriolet a Wind.

Twingo Renault Sport 133 – vstupná úroveň vášne Renault Sport-u. Malá veľkosť a váha, 133 konských síl a veľa zábavy. Twingo sa predáva vo verziách 133 Cup, 133 a minulý rok pribudla verzia Twingo Gordini Renault Sport.

Clio Renault Sport 200 – hot hatch ktorý prevyšuje viaceré výkonné automobily. Pre záujemcov sú určené verzie 200 Cup, 200, pričom tento cestný automobil má veľmi blízko ku veľmi úspešnému pretekárskemu automobilu Clio Cup. Čerešničkou na torte je Clio R.S. vo výbave Gordini.

Mégane Renault Sport 250 – univerzálne chválený od svojho medzinárodného predstavenia, na trhu vo verziách 250 Cup a 250.

Program RS Tour je postavený tak, aby sa testovacích jázd mohli zúčastniť naozaj všetci záujemci na celom Slovensku. RS Tour začala v Bratislave, postupne prejde celé Slovensko  a končiť bude 17. októbra v Malackách. (Viac na: http://www.renault.sk/renault-sport-tour/.)

Renault Sport Technologies - Renault Sport Technologies, oddelenie vytvorené v roku 2002, má unikátne odborné znalosti v oblasti sériových športových áut a v motoršporte. Toto oddelenie má na starosti nie len koncepciu, produkciu a predaj športových a závodných áut Renaultu, ale tiež organizovanie  automobilových podujatí a pretekov. Od 1. decembra 2010 je Renault Sport Technologies pod taktovkou Patrica Rattiho.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: