Príďte zažiť neopakovateľný Deň detí do River Parku

PR článok | 15. máj 2011

Oslávte Deň detí tak, ako sa patrí a príďte 1. júna do River Parku, kde bude pripravený atraktívny celodenný program plný tanca, hudby, hier a skvelej zábavy!

Oslávte Deň detí tak, ako sa patrí a príďte 1. júna do  River Parku, kde bude pripravený  atraktívny celodenný program plný tanca, hudby, hier a skvelej zábavy.

Energická Disco Jarka z Riverpark Dance School bude v rámci Planéty detí viesť tanečné hodiny pre materské a základné školy. Roztancuje aj najmenších, ich rodičov a všetkých milovníkov rytmov a to v rámci tanečnej hodiny určenej pre širokú verejnosť.

Počas Dňa detí do River Parku zavíta aj známy slovenský hudobník Marián Čekovský, obľúbený Majster „N“, ale aj Karol Krčmár, ktorý vie z papiera vykúzliť čudesné tvary od výmyslu sveta.

Najmenší sa môžu tešiť na vystúpenie Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho a do River Parku príde počas Dňa detí aj „živá“ Barbie. Pripravená bude tiež  autogramiáda známych osobnosti televízie JOJ a slovenských hokejistov, či vystúpenie hercov z Paneláka.

V hračkárstve WOOW Toys  si deti budú môcť pozrieť divadielko Uja Hoblinu a súčasťou celodenného programu budú aj súťaže pre celú rodinu, či tombola s lákavými cenami.  Preto nezaváhajte, príďte medzi nás a zažite neopakovateľný Deň detí, na ktorý budete ešte dlho spomínať.   

www.riverpark.sk

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: