Prečo sú kolesá Swimtrainer “Classic” najlepšie plávacie kolesá pre vaše dieťa?

PR článok | 22. máj 2011
Prečo sú kolesá Swimtrainer “Classic” najlepšie plávacie kolesá pre vaše dieťa?

Včasná podpora a výučba plávania je pozitívna pre duševný a fyzický rozvoj bábätka, pretože vo vode sú možné pohyby, ktoré malé deti zatiaľ na súši nedokážu.

Franziska van Almsick – 2-násobná majsterka sveta a 22-násobná majsterka Európy v plávaní odporúča SWIMTRAINER "Classic" ako excelentnú pomôcku pri výučbe plávania

- môžu v nich plávať deti mladšie ako 1 rok (od 8 kg)
- sú jedinými kolesami na slovenskom trhu, v ktorých sú deti v polohe plávania
- vďaka nim sa Vaše dieťa môže naučiť plávať pomocou rokmi osvedčenej trojstupňovej výučby plávania, ktorá je známa už vo viac ako tridsiatich krajinách sveta
- kolesá Swimtrainer "Classic" boli vyvinuté pre rozvoj a zábavu Vašich detí s dôrazom na dodržanie maximálnej bezpečnosti, neobsahujú ftaláty a sú testované v skúšobniach TÜV a GS

Včasná podpora a výučba plávania je pozitívna pre duševný a fyzický rozvoj bábätka, pretože vo vode sú možné pohyby, ktoré malé deti zatiaľ na súši nedokážu. Vďaka plávaniu budú Vaše deti aj mimo vody pohybovo zdatnejšie. Jemné pohyby dopredu a dozadu počas plávania pôsobia ako masáž pokožky a zároveň podporujú vznik nervových buniek a mozgové prepojenia.

Dokonca i pre deti s oneskoreným motorickým vývojom, alebo pre predčasne narodené deti je cvičenie vo vode zábavná a efektívna terapia. Tlak vody má nielen pozitívny vplyv na pokožku, ale aj na kĺby a svaly. Plávanie s deťmi taktiež zlepšuje zmysel pre rovnováhu, podporuje nezávislosť, zvyšuje schopnosť učiť sa, vnímavosť a podporuje rast.

3-stupňový systém výučby plávania SWIMTRAINER "Classic" optimálne podporuje deti pri kontakte s vodou a pri výučbe plávania. Poskytuje deťom veľa zábavy a má vysoký stupeň bezpečnosti. Dieťa alebo batoľa je v patentovanom kolese SWIMTRAINER "Classic" v ideálnej pozícii na plávanie, má voľné ruky pre uchopenie hračky a môže sa voľne pohybovať nohami. Dieťa si týmto hravým spôsobom  začne vytvárať pozitívny vzťah k vode.


Červený SWIMTRAINER "Classic", s najväčším objemom vzduchu sa používa pri zoznamovaní bábätka s vodou k výučbe správnych pohybov nôh pri kúpaní (žabací reflex). Hlavička dieťaťa je bezpečne nad hladinou.

 

Oranžový SWIMTRAINER "Classic" s nižším objemom vzduchu optimálne nadnáša dieťa tak, aby sa mohlo naučiť koordinácii pohybov rúk a nôh pri plávaní.

 

Žltý SWIMTRAINER "Classic" s najnižším vztlakom sa výborne hodí pre metodický prechod k voľnému plávaniu. Krok za krokom sú s kolesom SWIMTRAINER "Classic" deti bezpečne vedené k voľnému plávaniu vďaka znižovaniu vzduchovej podpory.

 

Ak chcete deťom dopriať, aby si dlhšie užívali zábavu vo vode, tak neoprénové overaly sú ideálnym riešením, pretože majú tepelno-izolačné vlastnosti. Neoprénový overal FREDS SWIM ACADEMY je vďaka obojstrannej vrstve z lycry veľmi pohodlný, rýchle sa vysuší a naviac chráni pred nepriaznivými účinkami vetra a slnečného žiarenia. Zips na chrbte umožňuje rýchle a jednoduché obliekanie a vyzliekanie.

Pre ďalšie informácie a objednávky, navštívte webovú stránku: www.freds-swim-academy.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: