Pomôžte vášmu dieťaťu podporiť jeho zdravie a využiť zábavu vonku na čerstvom vzduchu

PR článok | 1. september 2011

Či sa jedná o výlet do miestneho parku alebo návštevu starej mamy, dostať vaše dieťatko von je úžasná príležitosť ako sa môže rozvíjať...

Či sa jedná o výlet do miestneho parku alebo návšteva starej mamy, dostať vaše dieťatko von je úžasná príležitosť ako sa môže rozvíjať. Čoskoro zistíte ako sú fascinovaní listami zo stromov a ľuďmi, ktorí prechádzajú okolo. 

Veľa mamičiek zistí, že ich deti majú viacej energie, zdravší apetít a lepšie spia po pobyte na zdravom sviežom vzduchu. Byť vonku je zábava! Nielenže to pomôže Vášmu dieťaťu naučiť sa miestnemu okoliu, ale najmä budú zbožňovať možnosť preskúmania nových objektov a nových textúr.

Samozrejme najväčší bonus je, že dieťa vonku vykonáva aktivitu. Udržať dieťa aktívne so Smart Trikom nie je vôbec ťažké. Trojkolka je veľmi dobrý spôsob, ako si dieťa môže rozvíjať svoje motorické schopnosti, sebavedomie a tiež je to veľmi zábavné. Tak preto Smart – Trike vyvinuli Sport 3-in -1, jedinú trojkolku na svete, ktorá je určená pre deti už od 10 mesiacov.

Nechajte kočík doma a zoberte svoje dieťa na trojkolke Smart-Trike, ktorá má čalúnenú zadnú podporu, aby sa im pohodlne sedelo, zatiaľ čo sú vonku na vzduchu. Smart- Trike ubezpečuje, že má všetky požadované bezpečnostné opatrenia a s jej unikátnou odnímateľnou riadiacou rúčkou, rodičia môžu byť pokojní, že majú plnú kontrolu pri ovládaní.  V prichádzajúcich slnečných dňoch jazda vonku na čerstvom vzduchu je veľmi dobrá voľba. Podporuje silu, vytrvalosť, zlepšuje koordináciu a udržuje vaše dieťa zdravé na tých zábavných cestách vonku. 

Pre viac informácii o Smart-Trike Sport 3-in-1 a ďalších Smart-Trike produktoch, navštívte stránku www.smart-trike.com.

 

Výrobky Smart Trike™ nájdete v predajniach     

 



Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: