Pomôžte a poraďte mamičke, našej čitateľke

Redakcia | 11. máj 2011
Pomôžte a poraďte mamičke, našej čitateľke

Milí rodičia, pomôžte našej čitateľke s problémom, ktorým je nástup dieťaťa do nultého ročníka.

Milí rodičia,

mnohí aktuálne riešime záver školského roka, možno prvé vysvedčenie, ale sú medzi nami samozrejme i tí, ktorí brány škôl v septembri otvoria so svojimi deťmi po prvýkrát. Naša čitateľka Janka nám do redakcie napísala prosbu, v ktorej potrebuje poradiť od Vás, rodičov, ktorí máte skúsenosť a poradíte jej s nultým ročníkom. Tu je Jankin problém:

Janka a jej 6-ročná dcérka Karolínka:

Moja dcérka Karolínka by mala od septembra navštevovať nultý ročník. Rada by som sa dozvedela nejaké bližšie informácie, ako deti znášajú nultý ročník, či skutočne môže priniesť dieťaťu pozitíva a pripraviť na prvý ročník. Uvítala by som akékoľvek skúsenosti iných rodičov, pedagógov s fungovaním a zapojením dieťaťa do školského procesu cez nultý ročník.

Ako pomôcť svojmu dieťaťu a čo najlepšie ho pripraviť na prácu v škole? Touto otázkou sa zaoberá mnoho rodičov „hravých“ detí, rovnako aj tým, či je nultý ročník skutočne dobrým riešením. Skúsenosti vás, rodičov, či pedagógov, ktorých drobci nultým ročníkom prešli, poraďte alebo povzbuďte mamičku Janku i jej dcérku Kristínku. Vaše reakcie, skúsenosti i povzbudenia spolu s fotografiou posielajte na adresu redakcie:  MAMA  a  ja,  P.O.BOX  39,  830  00 Bratislava, prípadne na e-mail: andy@orbisin.sk.

Ďakujeme!

 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: