Pochváľte sa spokojnými úsmevmi Vášho dieťatka!

PR článok | 22. júl 2009

Vytvorte Vášmu dieťatku video album!

 

Mamičky, pochváľte sa spokojnými úsmevmi Vášho dieťatka originálnym spôsobom!

Na adrese www.albumsmejkov.sk si z jeho fotografií môžete vytvoriť video album aj s hudobným sprievodom. Postup je jednoduchý, Vy len vyberte tie naj fotky.

Takže s chuťou do toho!

Materstvo je skvelé obdobie, ktorého najkrajšie chvíle ostanú navždy zapísané vo Vašej pamäti. Alebo tiež na fotografiách, z ktorých sa šťastne smeje Váš malý drobček.

Ako rastie, všetko ho stále viac zaujíma a je čím ďalej aktívnejší. V tomto období potrebuje láskyplnú opateru a tiež hodnotnú výživu pre svoj správny rast a vývoj. Preto je tu dojčenské mlieko Hami so zložkou Optivital – unikátnou kombináciou všetkých dôležitých vitamínov a minerálov s patentovanou prebiotickou zmesou Nutricia. Podporuje správny rast kostí a zúbkov prostredníctvom lepšej vstrebateľnosti vápnika, zaistí rozvoj pozitívnej črevnej mikroflóry pre spokojné brušká a tým prispieva k správnemu rastu a vývoju Vášho bábätka.

A keď má spokojné bruško z dobrej hamky, rozdáva okolo seba samé úsmevy. Potom máte aj Vy, ako mamička, dvojnásobnú radosť. Tak prečo si tie krásne úsmevy svojho malého smejka neužiť ešte viac a nepodeliť sa o ne so svojimi blízkymi alebo aj s ostatnými? Teraz si môžete na internetových stránkach www.albumsmejkov.sk  úplne jednoducho urobiť z fotografií svojho maličkého krásny album. A nie obyčajný, ale rovno video album, bohatší o titulky a hudbu. Urobte svoje spomienky bohatšími.

Úsmevy Vášho dieťatka stoja za to, aby ste ich ukázali svetu!


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: