Obdarujte kreatívne!

www.kreativnedarceky.sk | 3. december 2012

Skvelé a originálne tipy na vianočné darčeky!

Asi nikto nedokáže odolať tej iskre v očiach pri odovzdávaní darčekov. Som osoba, ktorá radšej dáva ako dostáva, no viem, aké je pre niektorých ľudí náročné niekoho obdarovať. Nie preto, že by nechcel alebo nemohol, jednoducho má tak veľa starostí a málo času, že to už jeho kapacita nepokryje. Preto som sa rozhodla, že všetkým pomôžem. Chcela by som vám spríjemniť výročie, Vianoce či obyčajné narodeniny. A z každej malej udalosti urobiť slávnosť, na ktorú sa tak ľahko nezabúda.

Riadime sa heslom NIČ NIE JE NEMOŽNÉ, a preto oceníme vaše postrehy a nápady a s nadšením ich pretavíme do reality. Vždy nám ide hlavne o vašu spokojnosť a o potešenie obdarovaného, preto sa vynasnažíme vyjsť vám v ústrety, nech si želáte čokoľvek (v rámci morálnych noriem našej spoločnosti).

Dúfam preto, že sa nám spoločne podarí prekvapiť, naplniť sny či rozjasniť radosťou každú príležitosť.

Darčeky

1. Časopis – na mieru

Darček, ktorý je vždy originálom. Neexistujú dve rovnaké vyhotovenia. Je šitý priamo na danú osobu, ktorú chcete obdarovať. Osem jedinečných strán iba o ňom, o jeho výnimočnosti.

Vtipne okomentovaná osobnosť obdarovaného s fotkami vyčarí úsmev na každej tvári. Dokážeme sa prispôsobiť akejkoľvek situácii. Od manažéra až po fanúšika áut. Stačí objednať a my vám zašleme formulár, na základe ktorého sa o osobe dozvieme čo najviac. K tomu pár fotografií a ostatné už je len na nás.

Výroba trvá 7 – 14 dní.


2. Meno, vyznanie z fotiek – na mieru

Jednoduchý čistý darček, ktorý poteší pri každej príležitosti. Z fotiek vytvorené vyznanie ozdobí a zútulní domov či kanceláriu.

Z každej fotografie sa skladá jedno písmenko. Darček môže byť vo forme vyznania (Ľúbim Ťa) alebo vo forme mena (napr. Jakub). (Je tiež vhodný ako svadobný dar, kde z fotiek vytvoríme meno mladomanželov. Darček dodávame v bielom, čiernom alebo brezovom fotorámčeku, prípadne po dohode na plátne.

Výroba trvá 7 – 10 dní. V prípade potreby zabezpečíme fotenie.


3. Pop art z fotografie

Moderný darček pre moderných ľudí. Klasický Warholov portrét v štýle pop art.

Darček určite poteší milovníkov všetkého moderného. Oživí domácnosť, ale aj kanceláriu. Z vami dodanej fotografie vytvoríme klasický pop art portrét jeho, jeho priateľky, manželky, detí či celej rodiny. Dodávame na plátne s dreveným rámom v rozmere od...

Výroba trvá 7 – 10 dní. V prípade potreby zabezpečíme fotenie.

4. Komiks z fotografie

Nevšedný darček pre milovníkov moderného sveta a klasického komiksu.

Komiks na plátne rozjasní každú modernú izbu či kanceláriu. Klasická fotografia je prácne prekleslená do komiksu. Vynikajúci darček na výročie či svadbu. Aranžmán obrázka si vytvoríme spoločne tak, aby čo najviac vystihol obdarovaného. Kresba môže byť farebná alebo čiernobiela, portrét či celá postava. Dodávame na plátne s dreveným rámom v rozmere od...

Výroba trvá 7 – 14 dní.


5. Karikatúra z fotografie

Vtipné znázornenie osobnosti, ktoré sa hodí k modernej osobe, ako aj k vyznávačom klasiky. Profesionálne prekreslenie fotografie so všetkými prvkami karikatúry vtipne vystihne základné črty obdarovaného.

Darček poteší všetky vekové kategórie, jednotlivcov či páry. Môže zobrazovať čisto portrét, alebo aj celú osobu v dohodnutej situácii. Je len na nás, koľko vtipu a nápadu dodáme celému dielu. Karikatúru dodávame na plátne, môže byť farebná, čiernobiela alebo sépia.

Výroba trvá 10 – 14 dní.

6. Billboard

Ak máte správu, ktorú chcete vykričať do celého sveta, tento darček je pre vás ako stvorený.

Odkážte čosi milé týmto netradičným spôsobom svojej láske, oslávencovi či mladomanželom. Na základe spoločnej dohody vytvoríme vizuál, ktorý následne vytlačíme a vylepíme na billboard, ktorý si vy vyberiete z našej ponuky. Tu však treba plánovať mesiac dopredu, aby bol billboard voľný. Billboard bude umiestnený týždeň.

Výroba trvá 7 dní, no billboard treba objednávať mesiac dopredu.

7. Akt na plátne

Vzrušujúci darček, ktorý pošteklí pri každej príležitosti.

Jednoduché vyznanie lásky. Nie je podstatné, či máte skvelú postavu alebo tvár modelky. Výsledný produkt bude dokonale upravený. Zabezpečíme fotenie aj líčenie. Darček dodávame na plátne vo formáte podľa dohody.

Výroba trvá 7 dní.

8. Správa vo fľaši

Romantický darček pre všetky romantické duše. Klasika, ktorá je ideálna v každom okamihu.

Či už vyznávate lásku, alebo sa chcete ospravedlniť, správa vo fľaši navodí romantickú atmosféru a nezabudnuteľný pocit. Fľaša je vždy zo skla s korkovým uzáverom. Na dne má trošku piesku a vnútri je zrolovaná vaša správa na papieri. Vieme zabezpečiť romantické doručenie.

Výroba trvá 7 – 12 dní.

9. Malá knižka typu Clip Art

Osobný darček na akúkoľvek príležitosť. Poteší, kedykoľvek sa k nemu obdarovaná vráti.

Desaťstranové leporelo jednoduchých farieb a línií. Text dopĺňajú kresbičky. Ideálny spôsob, ako vyznať lásku, vďaku, povedať prepáč či zbohom. Dokážeme sa prispôsobiť akejkoľvek situácii. Knižka je v rozmere

Výroba trvá 14 dní.

10. Originálne požiadanie o ruku

Chcete urobiť jedno zo svojich najdôležitejších rozhodnutí v živote a záleží vám na jeho výnimočnosti.

Máme pre vás milión nápadov, ako na to, dokonca nezostávame len pri nápadoch, ale pomáhame vám ich zrealizovať. Stačí kliknúť na objednaj a my vás budeme kontaktovať.

Výroba záleží od náročnosti nápadu.


Pripravujeme

1. Odkazy na každý deň

Odchádzate na služobnú cestu a vašej priateľke, manželke, dcére sa bude cnieť? Nechajte jej pri posteli krčah z odkazmi.

Pekne dekorovaný krčah obsahuje presne toľko správ, koľko dní budete odcestovaný. Každá správa je v malej obáločke. Ak chcete určiť ich poradie, nie je problém. Dokážeme sa prispôsobiť akejkoľvek situácii, napríklad pobyt v nie veľmi obľúbenom tábore či v nemocnici.

Výroba trvá 7 dní.

2. Fotokalendár – 3 varianty veľkosti

Milý darček, ktorý sa bude pripomínať po celý rok. Grafická úprava fotografií zabezpečí, že bude vyzerať naozaj dokonale.

Vytvorte darček pre priateľku, manželku či starú mamu. Dvanásť krásne upravených fotografií jej bude skrášľovať každý mesiac. Ak nemáte fotografie, zabezpečíme profesionálne fotografovanie v ateliéri. Kalendár sa nemusí začínať januárom. Pokojne môže byť prvým mesiacov ten, v ktorom sa narodila.

Výroba trvá 10 – 14 dní.

3. Obľúbená rozprávka na dobrú noc

Personifikovaná knižka venovaná rodičom a ich deťom. Prepísaný originálny príbeh obľúbenej rozprávky na dobrú noc.

Každá mamina, či ocino má vymyslenú svoju rozprávku, ktorú rozpráva svojim ratolestiam. My z nej urobíme knižku, ktorá ostane ako krásna pamiatka na celý život.

Výroba trvá 14 dní.

Doplnkové služby

Vlastný darček - Máte v hlave vlastné nápady, len neviete, ako ich zrealizovať? Oslovila vás naša ponuka, ale chceli by ste si ju nejako prispôsobiť? Nič nemožné! Vypíšte nám kontaktný formulár, napíšte, o čo máte záujem, a my sa vám určite ozveme.

Na poslednú chvíľu - Zostáva vám už len málo času? Musíte mať darček už dnes? Pokúsime sa niečo vymyslieť. V priebehu hodiny obvoláme naše zdroje a telefonicky vám oznámime, čo dokážeme pre vás urobiť. Možno darček už nestihne byť natoľko originálny, ale vynasnažíme sa o jeho originálnu úpravu. Darček dodáme zabalený, stačí ním už len niekoho obdarovať.

Navyše - Rozhodli ste sa dotiahnuť váš darček do dokonalosti? Nemáte čas zabaliť ho? Ste odcestovaný a nemáte ho ako odovzdať? Potom je tu pre vás naša služba navyše. Po dohode dokážeme darček zabaliť, doručiť či osobne odovzdať milou hosteskou/hostesom. Darčeky balíme vždy do baliaceho papiera s mašľou.

Všetko nájdete na www.kreativnedarceky.sk.

 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: