Nick Vujicic – človek, ktorý inšpiruje a motivuje ľudí na celom svete, príde na Slovensko!

Redakcia | 1. september 2010

Narodil sa bez rúk a bez nôh. S obrovským hendikepom, pre ktorý by iní rezignovali, utiahli by sa do seba a utápali by sa v beznádeji z minimálnych možností viesť normálny život.

Narodil sa bez rúk a bez nôh. S obrovským hendikepom, pre ktorý by iní rezignovali, utiahli by sa do seba a utápali by sa v beznádeji z minimálnych možností viesť normálny život. Nick však svoj neľahký životný osud prijal ako výzvu. Zúfalstvo a strach, ktoré ho sužovali v detskom veku, keď bol neraz terčom posmechu a ohovárania svojich rovesníkov, vedome úspešne prekonal a nikdy neprestával snívať.

Nick si uvedomil, že ďalšie uberanie jeho života závisí len a len od neho samotného. Od toho, ako bude on sám vnímať svoju životnú situáciu. Našiel v sebe obrovskú motiváciu vzoprieť sa osudu a žiť viac ako naplno. Uvedomil si svoju vlastnú hodnotu a našiel svoj cieľ, za ktorým neohrozene napreduje, akoby prekážky ani nejestvovali.

Nick Vujicic, muž s neodolateľnou charizmou, je dnes inšpiráciou a motiváciou pre tisícky ďalších, ktorí v živote stratili nádej a nevidia východisko. Svojou neuveriteľnou húževnatosťou, životaschopnosťou a nákazlivou chuťou žiť oslovuje ľudí na celom svete. Nenúti im žiadne ťažko uveriteľné poučky z kníh, ani ich nebalamutí zaručenými receptami na šťastie, ktoré sú odtrhnuté od reality všedných dní. Každé jedno Nickovo slovo je uveriteľné, pretože vychádza priamo z Nickových osobných skúseností. A Nickov život i jeho postoj k nemu sú najlepšími dôkazmi toho, že jeho jedinečný plán zlepšenia života spoľahlivo fungujú.

Žije bez končatín, je odkázaný na pomoc iných, a predsa sa po jeho prednáške mnohí pristihnú, že mu závidia... Nezlomnú vôľu žiť, nákazlivý optimizmus, silu prekonávať svoje nedostatky a povýšiť ich na prednosti.

Nick Vujicic, 27-ročný Austrálčan, ktorý by svoj život napriek neľahkému osudu nemenil so žiadnym iným človekom, príde po prvý raz na Slovensko!

11. 9. 2010 bude mať v bratislavskom Istropolise po prvýkrát možnosť nechať sa strhnúť Nickovým fascinujúcim postojom k životu aj slovenské publikum. Ako prekonať nepriazeň osudu, ako sa jej vzoprieť, nepoddať, vytrvať za každých okolností a dosiahnuť svoje ambície a ciele, to Nick úspešne učí mladých aj starých, podnikateľov aj rádových zamestnancov, učiteľov aj žiakov, zdravých aj chorých. Rozširuje obzory, inšpiruje k zmene v prístupe k životným prekážkam, motivuje k odstráneniu strachu z nesprávnych rozhodnutí. Mnohým už pomohol nevzdať sa a bojovať, keď mali pocit, že im už dávno došli sily.

Vstupenky na akciu je možné zakúpiť v sieti Ticketstream – na predajných miestach po celom Slovensku alebo prostredníctvom internetu. Simultánne tlmočenie zabezpečí Mark Dzirasa, ktorý sám prednáša psychológiu úspechu pred desaťtisícovým publikom.


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: