Nechajte si u nás poradiť od nových odborníkov

Redakcia | 7. september 2011

Prinášame vám vynovené poradne na našej stránke!

Milí priatelia,

s novým školským rokom sme sa rozhodli na našom webe spustiť nové poradne odborníkov. Predstavujeme vám týmto dvoch nových členov nášho "virtuálneho poradenského teamu" - MUDr. Petra Hrabčáka a MUDr. Ivetu Herbanskú. Obaja odborníci pôsobia v súkromnej nemocnici Medissimo v Bratislave.

MUDr. Peter Hrabčák povedie poradňu gynekológa na našej stránke. Otázky z oblasti tehotenstva a dojčenia, ktoré vyžadujú odpoveď gynekológa, teda odteraz adresujete priamo jemu. Takisto otázky týkajúce sa problémov s otehotnením a neplodnosťou, pôrodom a obdobím šestonedelia, gynekologické problémy, menštruačné problémy či otázky ohľadom antikoncepcie.

MUDr. Peter Hrabčák je špecialistom na gynekologickú endokrinológiu, pôrodníctvo, liečbu ochorení prsníkov a neplodnosti. Významné úspechy zaznamenáva už 17 rokov v liečbe mužskej i ženskej neplodnosti. Z oblasti gynekologickej endokrinológie lieči hormonálne poruchy, poruchy štítnej žľazy, anorexie, bulímie, vypadávanie vlasov a androgénne ochlpenie. Vykonáva takmer všetky typy gynekologických operácií: abdominálne, vaginálne, laparoskopické, výkony na krčku maternice a vaginálne plastiky. Absolvoval študijný pobyt v nemeckom Aachene. Je členom International Society of Gynecological Endocrinology, Slovenskej gynekologicko-pôrodníckej spoločnosti, Slovenskej spoločnosti pre osteoporózu.

 

MUDr. Iveta Herbanská povedie poradňu pediatra. Otázky týkajúce sa dojčiat, batoliat, detských chorôb, psychomotorického vývoja, predškolákov, prikrmovania, alergií či stravovania, ako aj všetky ostatné otázky z oblasti pediatrie a starostlivosti o deti vám zodpovie už MUDr. Herbanská.

MUDr. Herbanská má dlhoročné skúsenosti ako lekárka JIS. Starala sa o novorodencov a deti s vrodenými vývinovými chybami centrálneho nervového systému (hydrocefaly, rázštepy chrbtice) a gastrointestinálneho traktu. Má prax s detskými pacientami s onkologickými ochoreniami, po úrazoch a nehodách. Ako členka lekárskeho tímu sa starala o prvú detskú pacientku s transplantovanou pečeňou a o prvé siamské dvojčatá na Slovensku.


V prípade, že chcete vyhľadávať v otázkach a odpovediach odborníkov, ktorí viedli poradňu gynekológa a pediatra doteraz, môžete tak urobiť v archíve - Archív poradne gynekológa MUDr. Záhumenského ako aj archív poradne pediatra MUDr. Špánikovej nájdete priamo pod aktívnymi poradňami na našej stránke.

Veríme, že s odpoveďami a radami našich nových odborníkov budete spokojní a budete ich naďalej využívať k vašej spokojnosti.

redakcia

Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: