Modely Škoda Octavia sú teraz dostupné všetkým

Redakcia | 27. máj 2010

ŠKODA AUTO Slovensko pripravila ešte výhodnejšie ceny nových akčných modelov Škoda Octavia Family a špeciálnu akčnú ponuku modelov Octavia RS Plus a Scout Plus.

MODELY ŠKODA OCTAVIA SÚ TERAZ DOSTUPNÉ VŠETKÝM

ŠKODA AUTO Slovensko pripravila ešte výhodnejšie ceny nových akčných modelov Škoda Octavia Family a špeciálnu akčnú ponuku modelov Octavia RS Plus a Scout Plus

ŠKODA AUTO Slovensko zverejnila nové akčné ceny, ktoré príjemne prekvapia všetkých záujemcov o modelový rad Škoda Octavia. Okrem zvýhodnenia cenníkových cien Škoda vylepšila najpredávanejší akčný model Octavia Family o ďalšiu výbavu L, XL alebo XXL. Akčná ponuka platí aj pre modely Octavia RS Plus a Octavia Scout Plus so zákazníckou výhodou až 3 661 €.
Škoda Octavia Family už od 12 659 € s DPH.

Slovenskí zákazníci teraz majú možnosť zakúpiť si najpredávanejšie akčné modely Octavia Family vo vylepšených výbavách L už od 12 659 € s DPH, XL už od 13 989 € s DPH a XXL už od 16 759 € s DPH. V rámci nových cien ponúka Škoda aj špeciálnu akčnú ponuku pre model Octavia RS Plus so zákazníckou výhodou  3 565 € a pre model Octavia Scout Plus v hodnote 3 661 €.

Viac výbavy a revolučné turbo motory TSI
Spolu s novými cenami modelov ponúka ŠKODA AUTO Slovensko zákazníkom aj akčné modely s vylepšenou výbavou L, XL a XXL, ktorá predstavujú ešte väčšiu zákaznícku výhodu. Už akčný model Octavia Family L obsahuje výbavu: Climatic – poloautomatická klimatizácia, autorádio BLUES s CD a MP3, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, elektrické ovládanie okien vpredu, elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, airbag vodiča, spolujazdca a bočné airbagy, ABS vrátane EBV + MSR + ASR + HBA + MBA a DAY LIGHT systém – funkcia denného svietenia.

Záujemcovia si môžu vybrať zo širokej palety motorov, vrátane nových revolučných turbo motorov TSI. Unikátne štvorvalcové agregáty prepĺňané turbodúchadlom sa vyznačujú lepším zrýchlením, vyššou maximálnou rýchlosťou a mimoriadne nízkymi emisiami CO2.

Podrobnejšie informácie o nových cenách a akčných modeloch v aktuálnej ponuke môžu záujemcovia získať u autorizovaných predajcov vozidiel značky Škoda.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: