Milí priatelia s veľkým srdcom, máte aj vy svoju kačicu?

Redakcia | 29. jún 2011
Milí priatelia s veľkým srdcom, máte aj vy svoju kačicu?

Pustite ju dolu vodou!

Milí priatelia s veľkým srdcom, máte aj vy svoju kačicu?

PUSTITE JU DOLU VODOU !!!

 

Areál Divoká Voda v Čunove Vás pozýva na 4. ročník Pretekov kačíc, ktoré sa uskutoční v priestoroch areálu dňa 2. júla 2011 od 12:00 hod.

Súťažiť budú umelé kačice, ktoré si môžu jednotlivci symbolicky zakúpiť pred pretekmi prostredníctvom internetu alebo v deň pretekov v Areáli Divoká Voda v Čunove. Maximálny počet pretekajúcich kačíc je 4 000. Súčasne budú plávať aj kačice spoločností. Výťažok zo symbolického predaja kačíc je určený a bude použitý na konkrétne verejno-prospešné aktivity realizované 8 mimovládnymi organizáciami, ktorými sú: Komunitná nadácia Bratislava, Cyklokoalícia, Kaspian, MačkySOS, Materské centrum Budatko, OZ Zaostri, OZ Zvuky cez ruky a Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom. Zapojené organizácie budú prezentovať svoju činnosť aj priamo na podujatí.

Aj vy môžete podporiť niektorú z neziskových organizácií a to tak, že si adoptujete svoju súťažnú kačicu alebo aj viac kačíc - online na stránke pretekov alebo v deň podujatia od 12.00 - 14.30 priamo v Areáli Divoká voda v Bratislave – Čunove. Viac informácií nájdete TU.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: