Mami drink – nápoj pre mamičky

Redakcia | 7. máj 2008

PR článok: Možno ste to práve vy, ktorá práve zažívate jedno z najkrajších období v živote ženy – tehotenstvo a následne i materstvo. Počas tehotenstva sa mnohé veci vo vašom tele menia. Správna výživa a dôsledné dodržiavanie pitného režimu naberá na význame práve v tomto období, keďže ovplyvňuje nielen zdravie vás ako matky, ale aj vášho budúceho dieťatka.

 

 

Ako sa zrodil Mami drink

Možno ste to práve vy, ktorá práve zažívate jedno z najkrajších období v živote ženy – tehotenstvo a následne i materstvo. Počas tehotenstva sa mnohé veci vo vašom tele menia. Správna výživa a dôsledné dodržiavanie pitného režimu naberá na význame práve v tomto období, keďže ovplyvňuje nielen zdravie vás ako matky, ale aj vášho budúceho dieťatka.

„Pre výživu v tehotenstve by malo platiť pravidlo dvakrát dobre, namiesto dvakrát veľa. Počas tohto obdobia je silne zvýšená spotreba minerálov, stopových prvkov a vitamínov. Ženy by preto mali dbať na mimoriadne hodnotnú stravu obsahujúcu veľa ovocia, zeleniny a mliečnych výrobkov. Veľmi dôležitú úlohu z hľadiska formovania jedinca zohrávajú vitamíny skupiny B a to najmä – kyselina listová, vitamín B6, B12 a vitamín D. Tehotenstvo je obdobím, kedy telo potrebuje kyselinu listovú vo zvýšenom množstve,“, hovorí MUDr. Gavorníková z gynekologickej ambulancie Prosanus, a.s.

V období tehotenstva je ideálne piť pramenité vody s nižším obsahom sodíka, ktoré sú bohaté na vápnik, horčík a železo, ale aj ovocné či bylinné šťavy, a to v množstve 2- 3 litre tekutín denne. Na trhu už existuje unikátny funkčný nápoj Mami drink, ktorý je vhodný na konzumáciu už v dobe príprav na tehotenstvo. Pomocníkom pitného režimu vám však bude aj počas tehotenstva a následne pri kojení. Je určený na okamžitú a pohodlnú konzumáciu a navyše obsahuje zdraviu prospešné látky v zložke Harmony komplex,  ktorý bol vyvinutý špeciálne pre tento produkt. Je to skupina prvkov, ktoré majú v období tehotenstva a kojenia veľmi dôležitý význam. Sú to  kyselina listová, rooibos a fenykel.  

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: