Lukostrelecké hry - hrad Červený Kameň

Redakcia | 31. august 2011

Vyskúšajte si streľbu z lukov a zažite príjemný deň na hrade Červený kameň.

Nezabudnuteľné pocity, návrat do čias legendárneho Robina Hooda a skvelé zakončenie letných prázdnin pre deti aj dospelých, to všetko ponúka návštevníkom veľký hrad v Malých Karpatoch - Červený Kameň. Takýto výnimočný zážitok pre celú rodinu prináša ďalšia novinka sezóny - Lukostrelecké hry.

V prvý septembrový deň sa na Červenom Kameni vďaka rôznym zábavným a nezvyčajným aktivitám spojí minulosť so súčasnosťou. Návštevníci sa nielen zoznámia s tradičnými a modernými olympijskými lukmi, ale tiež si budú môcť pod dohľadom skúsených inštruktorov vyskúšať streľbu z historických zbraní tak, ako ju poznali ľudia od nepamäti. K dispozícii budú rôzne druhy historických lukov, stredovekých kuší, slamených terčov, terčovníc a šípov. Okrem toho bude možné zažiť simuláciu poľovačky s lukom na 3D figuríny zvierat v životnej veľkosti, ako napr. kačice, srny, muflóny, vlky, dokonca i medvede.

Skúškou obratnosti a schopnosti predvídať súperove kroky budú gladiátorské súboje. K ďalšiemu sprievodnému programu Lukostreleckých hier budú patriť šermiarske vystúpenia a hod oštepom na figurínu rímskeho ci tureckého vojaka. Príďte si teda vyskúšať svoje lukostrelecké schopnosti a prežite pocity skutočného lovca. Toto podujatie pre vás pripravili spoločnosť Have Fun a Slovenské národné múzeum –Múzeum Červený Kameň.

1.9.2011

10,00 - 18,00 hod.

Doprajte svojej rodine výnimočný zážitok!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: