LaZUMBA STAR NIGHT v Bratislave

Redakcia | 28. marec 2011

Už 9. apríla v bratislavskom DOPLER klube!

La ZUMBA....... La ZUMBA...... La ZUMBA......

„ZUMBA“ pre veľa ľudí už v dnešnej dobe známe slovo. Latino-americké rytmy, mix rôzných hudobných žánrov, skvelí ľudia, možnosť si vyformovať sexi postavu to všetko si ľudia predstavia pod slovom ZUMBA, ale čo Zumbu najviac definuje je pozitívou energiou nasiaknutá nezabudnuteľná atmosféra. Ide o srandu, zábavu a odreagovanie sa.

ZUMBA „Disco“ sa stáva hitom po kluboch na celom svete a ponúka oveľa viac, ako mnohí od nej očakávajú. Presvedčili sa o tom návštevníci prvej La ZUMBA Star Night - Hviezdnej noci, 29. januára v bratislavskom klube DOPLER. Vyše 800 zvedavcov a priaznivcov ZUMBA zažilo nezabudnuteľný zážitok. Jednou z hlavných častí programu bola módna prehliadka LaZumba Motivi FASHION SHOW, štedrá Tombola a odovzdávanie šeku pre malú chorú Simonku Tekeovu ako charita a týmto sa LaZumba Star Night navždy zapísala do histórie.

Druhá  LaZUMBA STAR NIGHT sa bude konať v bratislavskom klube Dopler a to 09.apríla 2011. Opäť nás čaká kopec zábavy pod vedením  15 najlepších slovenských certifikovaných inštruktorov ZUMBA na čele s lídrom LaZUMBA klubu Zdenkou Szabóovou,  a jemným pohlavím najžiadanejším Marekom Kasančíkom.   Program oživí špeciálny hosť energická Andrea Hidvegi z Budapešti a z Costa Rica prileti slávný Javier Calderon Morales.

Marek Kasančik alias „Kaso“ - SLOVAKIA
Vyšportovaný mladý sexi muž s obrovskou charizmou. Jeho pohyby aj tanečnému laikovi okamžite prezradia, že ide o človeka, ktorý sa pre tanec a rytmus narodil. Marek patrí jednoznačne k elite ZUMBA komunity na Slovensku. Jeho ZUMBA hodiny sú plné rozpálených dievčat, žien a dokonca športu chtivých mužov rôznych vekových kategórií.

Marek je častým hosťom rôznych podujatí, ktorým vždy dodá punc výnimočnosti. O prvej LaZUMBA STAR NIGHT vyjadril : „Konečne poriadna žúrka v Bratislave !!!  Bola tam taká úžasná atmosféra, akú som ešte v živote nezažil. Jednoducho jedinečná akcia. Teším sa na ďalšiu party a ako vidím program, tak druhá LaZumba Star Night bude oveľa hustejšia. Poviem vám, že 9.apríla by ste v Dopleri nemali chýbať.“

 

Andrea Hidvegi - HUNGARY
Mladá, krásna a úspešná žena. ZUMBA je jej život a miluje hlavne prácu s deťmi. „Poznám Zdenku a energickú LaZUMBA na Slovensku a preto som veľmi dojatá, že ma pozvala.

Spojenie viacerých krajín je super nápad. Maďarský a slovenský temperament je podobný a preto som plná očakávania. Skutočne sa veľmi teším na 9.apríla.“ - reaguje Andi na naše pozvanie.

Andi vie strhnúť dav tak, že si ani nevšimnete, že už tancujete. Je sa na čo tešiť !!!

 

 

 

 

Javier Calderon Morales – COSTA RICA
Slávny a uznávaný. Vďaka ZUMBA už precestoval celú Európu a jeho diár je už do leta „zabukovaný“. Preto sme veľmi radi, že si našiel čas a priletí do Bratislavy. Javier je pôvodom z Costa Rica, pracuje ako fitnes tréner a v jeho žilách prúdi hudba už od malička.

Je vynikajúci latino tanečník a ako sme mali mnohé dievčatá možnosť zažiť vo Viedni, vie aj partnerku riadne vytancovať. Salsa, Merengue, Bachata. „Keď som prvýkrát počul o LaZumba Star Night veľmi som si prial zúčastniť sa, a preto keď ma Zdenka zavolala na ďalšiu party, nemohol som odmietnuť. Vo Viedni máme podobné akcie, ale nie také veľké a s tak bohatým programom.“ rozpráva Javier o svojich pocitoch.

 

 

CHARITA a POMOC DRUHÝM. To je okrem skvelej zábavy druhým cieľom každej LaZumba Star Night. 9.4.2011 tomu nebude inak. Ide o dobrú vec a preto veríme, že sa nám opäť podarí vyzbierať hodnotnú sumu ako naposledy. Minule to bola malá 2 ročná Simonka Tekelová, trpiaca Svalovou atrofiou typu 1., ktorej rodičom sme odovzdali šek so sumou 1320 euro.

9. apríla každý, kto sa zúčastní, pomôže onkologicky chorým detičkám na Klinike detskej Hematológie a Onkológie na Kramároch.  Podrobnejšie informácie nájdete na www.lazumba.sk. Keď sa na Party necítite, kúpte a darujte lístok, niekomu, kto sa chce zabaviť... urobíte tým dva dobré skutky naraz. "Milujem prácu s deťmi, nemohla som inak ..." - Zdenka Szabóova, Zumba - Kids  inštruktorka, zakladateľka SportsClub LaZumba a organizátorka LaZumba Star Night.

LaZumba
SportsClub LaZUMBA združuje certifikovaných inštruktorov a fanúšikov ZUMBA. Jeho zakladateľkou je Zdenka Szabóová, najmä známa so Zumba Kids na Slovensku. Jej hodiny sú plné detí, v ktorých rozvíja vďaka ZUMBA ich pohybový, tanečný i sluchový potenciál. Na webových stránkach www.lazumba.sk, si môžete vybrať ZUMBA hodinu v lokalite, ktorá vám najviac vyhovuje, alebo mať prehľad o hodinách vášho obľúbeného inštruktora. LaZumba je dnes značkou „ ZUMBA kvality“.

LaZumba & New Yorker FASHION SHOW:
Táto clubingová varianta ZUMBA prináša so sebou aj novú módu, kedy sa kombinuje pestrofarebné ZUMBA oblečenie so štýlovými topánkami, oblečením v štýle ´Glam Rocku´, ´Hip-Hopu´ , ´Culture Shock-u´ a pod..

Móda sa vyvíja za pochodu. Nejde o umelú masovú štylizáciu, ale o vyjadrenie individuálneho štýlu osobnosti, bez pravidiel a návrhárov. Uvidíte kombináciu viacerých štýlov a variácií, na Slovensku  určite považovaných za exotické a odvážne. Posledná LaZumba FASHION SHOW mala veľký úspech. Milovníci módy príďte 9.apríla medzi nás a zažijete extravagatnú, unikátnu ale hlavne energickú prehliadku.

LaZumba SONG:
9.Apríla na tomto podujatí odznie premiéra LaZUMBA SONG-u, ktorý naspieval známy rapper Mišo Biely a Figy.K.O pod taktom DJ Maniaka. Na akcii sa bude aj natáčať video na klip LaZumba.

LaZumba DRINK:
Každý milovník miešaných drinkov si určite príjde na svoje. Bude sa miešať nová receptúra LaZumba Drinku ( 0,4absolut , 0,02 malibu , jahodový a ríbezlový džús )

KTO BUDE HRAŤ?
Jeden s najlepších a hudobne najodvážnejších DJ-ov, ktorého je hlasno počuť v rádiu SITY: DJ PIZAMAN. Pizze z cesta sa síce od neho nedočkáte, ale za to tú naj hudobno-tanečnú vám na počkanie upečie.

KDE SA DAJÚ ZAISTIŤ LÍSTKY ?

Lístky sa dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk a v sieti ich predajní.

 

 

Zdroj: www.lazumba.sk, www.dopler.sk
Organizátori : CharlieClubbers, PROGRAM : SportsClub LaZumba.(lazumba.sk)
Partneri : Hotel Baronka, NewYorker, www.woman.sk, dopler.sk, Fitness JODI, CocaCola, AbsolutVodka .....vidíme sa 9.Apríla 2011 v klube DOPLER :)

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: