Každá fotokniha vyhráva!

Redakcia | 4. júl 2013

Partnerom tejto súťaže o skvelé ceny je aj MAMA a ja... neváhajte, foťte a zapojte sa!

Už tradičnou sa stáva súťaž s CEWE FOTOKNIHOU.

Tento rok je partnerom súťaže aj MAMA a ja, a pre nás je najzaujímavejšiou kategóriou práve táto: Rodina a deti. Ale zapojiť sa môžete aj do ďalších: Slávnostné udalosti, Cestovanie a dovolenky, Kronika a udalosti, Zvieratká a príroda, Šport alebo Ostatné.

Ak prihlásite vašu fotoknihu do súťaže, môžete len získať. Odmenou pre každého zúčastneného je 20 € kupón na ďalšiu fotoknihu, plátno, kalendár, .... Ak sa vaša fotokniha navyše zapáči porote alebo hlasujúcemu publiku, môžete sa stať novým majiteľom fotoaparátu, alebo ísť na dovolenku v hodnote 3000 €. K hlasujúcemu publiku sa môže pridať každý – priamo na webe alebo formou sms. Váš sms hlas bude odmenený 5 € kupónom, ktorý si môžete uplatniť na stránke www.cewe-fotokniha.sk, kde nájdete aj podrobnejšie informácie o súťaži, o fotoknihách a ostatných produktoch. A keby ste predsa len potrebovali pomoc, ochotne vám poradia od 8,00 do 22,00 na infolinke 02/ 68204415.

Tak už neváhajte, stiahnite si priamo u nás na stránke softvér zadarmo – cez banner Moja CEWE FOTOKNIHA, kde ho ľahko nájdete, vytvorte svoje dielo a šup s ním do súťaže. Držíme vám palce!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: