Inšpiratívne čítanie? Marcový FIT štýl!

redakcia MAMA a ja | 28. február 2015

Inšpiratívne, FIT a štýlové! Také je vydanie marcového FIT štýlu. Nenechajte si ujsť!

S prvými marcovými dňami prichádza opäť vydanie mesačníka FIT štýl, ktorý sa už na trhu časopisov úspešne etabloval a stal sa obľúbenou a neoddeliteľnou súčasťou všetkých, ktorých zaujíma zdravie, wellness a kondícia.

V marcovom vydaní sa dozviete:

Prečo zlyhávame?

Chceme schudnúť, pravidelne športovať, skoncovať s maškrtením, prestať fajčiť, ovládať aspoň jeden cudzí jazyk, ale po určitom čase naše úsilie stroskotá. Ako posilniť pevnú vôľu a zotrvať v rozhodnutiach a predsavzatiach, ktoré sme si dali?

Medvedí cesnak

Neodmysliteľne patrí k jari a okrem lahodnej chuti je výborným pomocníkom pri detoxikácii organizmu. Nie nadarmo sa traduje, že ho po zimnom spánku vyhľadávajú medvede, pretože im prečistí krv i črevá, povzbudí imunitu a metabolizmus. Tým ale pozitívne účinky tejto chutnej rastlinky zďaleka nekončia. V marcovom FIT štýle sa dozviete, na čo všetko sa hodí.

Dynamický squash

Pre väčšinu ľudí squash nie je novinkou Mnohí si ho už zahrali, niektorí mu holdujú so železnou pravidelnosťou, iní mu celkom prepadli. Squash je rýchly, zábavný a dynamický. Zamysleli ste sa však niekedy nad tým, ako málo o tomto športe vlastne vieme? Že to celé nie je iba o akomsi „pinkaní“ o stenu nás presvedčil špecializovaný tréner. Čítajte v marcovom FIT štýle!

Vegetariánska strava pod lupou

Ako by mala vyzerať optimálna výživa vegetariána? Na čo by si mal dať pozor? Akých chýb sa mnohí vegetariáni dopúšťajú? A tiež tri veci, ktoré by mal každý vegetarián vedieť vám predstavíme v aktuálnom vydaní FIT štýlu.

Nabuďte sa s PUMP!

Žijeme v ére, keď od cvičenia chceme viac. Hľadáme možnosti, ako rýchlo a efektívne redukovať tuk, vyformovať svalstvo, ale zároveň sa i zabaviť. Nové druhy skupinových cvičení majú skrátka zelenú, ale nie všetky z nich v sebe dokážu spojiť toľko benefitov ako Pump. Akých? Dozviete sa, čítajte marcový FIT štýl!

Rozhovor: David Svoboda – Moderný päťboj ako nikdy nekončiaci príbeh...

„Každé víťazstvo je jedinečné a neporovnateľné s akýmkoľvek iným. Nemám medzi svojimi úspechmi či neúspechmi favoritov, vážim si každé zvlášť.“
Svoju prvú medailu vybojoval v roku 2005 na majstrovstvách sveta ako člen bronzovej štafety. V roku 2006 sa stal juniorským majstrom sveta a o dva roky neskôr získal titul vicemajstra sveta, ktorý obhájil aj v roku 2009. V roku 2010 získal titul majstra Európy v modernom päťboji. O dva roky sa stal v novom olympijskom rekorde víťazom súťaže mužov v modernom päťboji na Hrách XXX. Olympiády v Londýne.

+ Recepty: Vegetariánske maličkosti + skvelý recept na nepečený tvarohovo-smotanový fialový koláč!


 

Predplaťte si FIT štýl na jeden rok a môžete len získať!

1. Predplatné so zľavou

- ušetríte 6,60 Eur!

Ročné predplatné FIT štýl (10 čísiel) za cenu 15,40 Eur vrátane poštovného, bez nároku na darček. Hodnota 10 čísiel je 22 Eur.

2. Predplatné s darčekom

- ušetríte 17,30 Eur!

Ročné predplatné FIT štýl (10 čísiel) + DARČEK, spolu za cenu 18 Eur vrátane poštovného. Hodnota 10 čísiel s darčekom od AVONu je 35,30 Eur.

Tvarujúca a spevňujúca telová emulzia s intenzívnym účinkom

AVON predstavuje novú koncentrovanú spevňujúcu a tvarujúcu emulziu s intenzívnym účinkom značky Solutions, vďaka ktorej bude vaša postava dokonalá. Zloženie obsahuje  aktívny komplexom ingrediencií, ktoré menia kontúry pokožky a spevňujú najproblematickejšie partie:

  • ruky
  • bruško
  • zadoček
  • boky
  • stehná

Telová emulzia pokožku hĺbkovo vyživuje, vyhladzuje a spevňuje. Zároveň jej poskytuje 24-hodinovú hydratáciu*. Tvarovanie postavy a spevnenie pokožky bez námahy potvrdilo 8 z 10 žien**, ktoré sa zúčastnili štúdie.

P O Z O R!  Akcia platí do 20.03.2015 alebo do vyčerpania zásob!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: