Golf – rodina – spolu

Redakcia | 11. júl 2014

Golf Residence Senica začal po úspešnom etablovaní sa golfového klubu Penati Golf Resort s novou etapou výstavby víkendových domov.

Golf Residence Senica začal po úspešnom etablovaní sa golfového klubu Penati Golf Resort s novou etapou výstavby víkendových domov.

Ako negolfisti možno ani netušíte, že sa v tomto rezorte nachádza aj Rezidenčná časť, unikátna rekreačná oblasť, kde si môžete kúpiť svoju vilku na trávenie voľného času s rodinou a priateľmi, na mieste, kde máte istotu, že ste v dobrej spoločnosti a možnosti sú nielen golfové. A možno sa vám tu zapáči natoľko, že tu budete chcieť bývať celý rok. Prečo nie?

Len hodinu cesty od Bratislavy, pri Senici, nájdete raj na zemi.

Doma na ihrisku. Golf. Rodina. Spolu.


To je slogan jedinečnej rezidenčnej zóny, ktorý presne vystihuje miestnu atmosféru romantickej krajiny Záhoria.

Rekreačné vilky sa nachádzajú priamo na ploche 270-ha areálu ohradeného golfového rezortu. Tu vám teda nehrozí, že vám vilku počas vašej neprítomnosti vykradnú. Vstup majú povolený len majitelia a ich hostia. Krásne prostredie, príroda, jazero, priamo v susedstve unikátneho golfového ihriska. Hoci je toto najzaujímavejšou atrakciou, možností aktivít je tu oveľa viac. Ak  však jeden z partnerov hrá golf, je to ideálne miesto, kde si prídu všetci členovia rodiny na svoje. Zatiaľ čo jeden hrá, zvyšok rodiny môže tráviť voľné chvíle podľa nálady. Na výber sú rôzne športové hry, bicyklovanie a behanie po lesných cestičkách, či relax pri jazere na súkromnej pláži, alebo môžete vybehnúť na hríby, je tu jedna z najlepších hubárskych zón. V zime korčuľovať na jazere, bežkovať v prírode.

Aj tínedžeri a deti, ktorí už trávia čas bez rodičov, si tu môžu nájsť seberovných priateľov, svoju partiu. Majú svoje miesta, kde môžu hrať beach-volejbal, fotbal, organizovať si opekačky, byť spolu pri jazere.

Pre deti

Pre malé deti je k dispozícii ihrisko pri Club House, ďalšie sa vybuduje priamo pri vilkách. Hneď pri vchode bude parčík s lavičkami, vhodný na prechádzky s kočíkom. Tým, že je celý areál oplotený, je celý priestor bezpečnejší aj pre deti, ktoré sa už napr. vedia samy bicyklovať či vyvíjať iné aktivity s kamarátmi, pohybovať sa v rámci areálu, bez toho, aby sa rodičia báli, že sa mi niečo stane. Samozrejme,  je tu jazero, na ktoré sa nesmie v rámci bezpečnosti zabúdať. Bicykle sa dajú požičať aj v Club House, ktorý okrem sociálneho rozmeru ponúka služby reštaurácie s úžasnou terasou i vinotéku. 

V prípade, že si chcete dom svojich snov postaviť sami, je tu aj takáto možnosť. Pripravené sú pozemky s inžinierskymi sieťami v areáli rodinných domov.

Vilka ako investícia

Pre majiteľov môže byť zakúpenie rezidenčného domu aj zaujímavou investičnou príležitosťou. Dnes, keď je neisté, ako sa bude vyvíjať ekonomická situácia, aká bude inflácia,  čo si udrží svoju hodnotu, nehnuteľnosti sú jednou z komodít, ktoré sú relatívnou istotou. Je tu teda možné spojiť príjemné s užitočným. Mať svoju rekreačnú vilku s využitím podľa potreby, zvyšný čas však vilka môže prinášať príjem jej prenájmom. Či už cez správcovskú spoločnosť rezortu alebo golfovú recepciu, alebo aj vlastnými aktivitami v tomto smere, možností je tu viac. Majiteľ vilky môže mať napr. svoju webovú stránku, prostredníctvom ktorej ubytovanie ponúka. Golfový rezort je navštevovaný množstvom klientov, ktorí sa tu potom nemusia zdržať len jeden deň, ale prenajmú si vilku na čas, ktorý tu strávia. Množstvo turnajov počas roka dáva predpoklad na vyťaženie  súkromných ubytovacích kapacít, pretože iné sa zatiaľ v rezorte nenachádzajú.  Ročne sa tu usporiada  cca 150 turnajov či eventov pre najprestížejšie spoločnosti. Vilka ako investícia vám teda môže prinášať peniaze z prenájmu, nestráca na hodnote, naopak, tento rezort bude časom na hodnote stúpať, pretože v pláne sú ďalšie aktivity jeho rozvoja. Je možné financovanie aj prostredníctvom úveru na nehnuteľnosť, čo už je v jednej z bánk dohodnuté.

Vilky

Môžete si vybrať z troch tipov podľa veľkosti, zariadite a doladíte si ich podľa vlastného vkusu a predstáv. Ak v tom nie ste doma, ochotne vám s tým pomôžu.  Moderné, vkusné, dvojpodlažné, energeticky úsporné, s terasou a prístupom k jazeru. K dispozícii je niekoľko vzorových, architektonicky zladených, dokončených viliek. Klient si môže vybrať vilku ako holodom a nechať si ju dokončiť na kľúč, alebo si môže vybrať vilku kompletne zariadenú. Výstavba je realizovaná priamo na brehu jazera a každú je možné doplniť napríklad o terasu a mólo. Areál je spravovaný a udržiavaný, monitorovaný 24 hodín, správcovská spoločnosť ponúka rôzne služby vrátane upratovania. Inteligentné systémy dovoľujú ovládanie nastavenia teplôt prostr. internetu, preto si viete svoj domček napr. vyhriať na teplotu, ktorá vám vyhovuje, pred vaším príchodom.

Na záver aktuálny bonus – zakúpením rezidenčnej vily získate aj doživotné členstvo  v klube Penati Golf Resort. 

GOLF

Areál svojou rozlohou na ploche 217 hektárov a vlastnosťami splní očakávania širokého spektra golfistov a golfových priaznivcov. Je mnoho golfových areálov, ktoré majú jedno golfové ihrisko. Pri usporiadaní turnajov tak nie je možné na nich počas tejto doby hrať. Tu sa vám to však nestane, 18-jamkové ihriská sú dve, a preto sa môžete svojmu koníčku venovať kedykoľvek. O zdokonalenie hry sa postará tím KROMICHAL GOLF ACADEMY pod vedením PGA AA CLASS profesionála Jiřího Kromichala.

Tak vidíte,  tento rezort je nielen o golfe, ale aj o rodine a trávení voľného času spolu. Alebo ak ste single, o kamarátoch, dobrej partii a mieste, kde sa nudiť určite nebudete.

www.grs.sk

www.penatigolfresort.sk

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: