Dôležité oznámenie

Redakcia | 23. máj 2012

Pre všetkých vás, ktorí navštevujete www.mamaaja.sk

Milí priatelia a čitatelia www.mamaaja.sk!

Ďakujeme za vašu priazeň a všetky dotazy, podnety, pripomienky, ale aj za to, že sa k nám radi vraciate, čítate, browsujete, súťažíte, nakupujete...

V ostatnom čase sme intenzívne pracovali na veľkej zmene, ktorá nás/vás všetkých čaká, a síce na novom portáli www.mamaaja.sk! Že sa máte skutočne na čo tešiť, zistíte už čoskoro...

Dňa 25. mája 2012 bude od 14,00 hod. prebiehať spustenie nového portálu Mama a ja. V tejto súvislosti by sme Vás radi požiadali o pochopenie a trpezlivosť, keďže spúšťanie stránky budú sprevádzať určité obmedzenia a môžu sa vyskytnúť občasné výpadky.

V čase po 14,00 hod. sa teda so starým portálom Mama a ja rozlúčime a nabehne nový. Obsah, ktorý na novom portáli po spustení nájdete, bude staršieho dátumu, ale prakticky okamžite začne prebiehať import zvyšného obsahu webu a pred Vašimi očami budú nabiehať na stránku všetky nové články a celý zvyšný obsah od začiatku roka až po 25.5.2012, kedy starý portál zanikne.

V tejto fáze, žiaľ, nebude fungovať prihlasovanie užívateľov. Staré prihlasovacie údaje zaniknú a po spustení nového portálu dostanú všetci užívatelia e-mail s odkazom (linkom) na vygenerovanie nových hesiel. Prihlasovacím menom na novej stránke bude e-mailová adresa používateľa, nie prezývka, ako tomu bolo doteraz.

e-mailové adresy sú pre prihlásenie praktickejšie, pretože sú unikátne a nezameniteľné. Použijeme e-mailové adresy, ktoré máte vo svojich profiloch, takže sa pozrite, či ich máte aktuálne a správne.

Ak všetko pôjde dobre, celý obsah bude na stránku importovaný ešte v sobotu, 26. mája 2012. Vopred sa ospravedlňujeme za drobné výpadky, ktoré sa môžu počas celého nastávajúceho víkendu vyskytnúť.

Veríme, že budete s novým dizajnom a funkčnosťou nášho/vášho webu spokojní, naďalej sa tu budeme stretávať a prinášať vám zaujímavé informácie o tehotenstve, pôrode, výchove i zdraví, a mnoho iných tém... V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte v diskusii – sekcia Pripomienky, alebo priamo mailom na twiggy@mamaaja.sk.

Chceme byť pre vás ešte lepší a veríme, že sa nám to podarilo!

A čo vás na novom webe čaká?

Prvou neprehliadnuteľnou zmenou bude určite netradičný vzhľad nového portálu. Chceme, aby ste sa u nás cítili ako doma, a preto sme pre vás zariadili web sťaby útulnú izbičku, v ktorej si nájdete svoj kútik.

Obsah sme roztriedili a rozdelili do prehľadnej štruktúry, takže sa vám bude na webe dobre orientovať.

Veľké časti webu, ako napríklad Diskusie, Poradne, Fotoalbumy, e-shop a pod. budú rozdelené do samostatných celkov a budú sa od seba líšiť farebnými tónmi. 

Navigácia je pripravená tak, aby ste mohli jednoducho prechádzať z jednej časti do druhej a zároveň mali vždy „poruke“ všetky rubriky s článkami alebo svoj profil. K dispozícii budete mať vo vynovenom šate všetko, čo máte teraz a pár prekvapení navyše.

Nový portál Mama a ja bude originálny, inovatívny a zároveň veľmi príjemný. Každý detail bol vytvorený s ohľadom na vaše potreby a pocity, s láskou a rešpektom. Veríme, že sa u nás budete i naďalej dobre cítiť a že nás vaša podpora a priazeň inšpiruje k ďalším novinkám a vylepšeniam.

 

redakcia Mama a ja

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: