Detská kozmetika BUPI uspokojuje svojou kvalitou už niekoľko generácií!

PR článok | 13. október 2010

Obľúbenou je pre svoje zloženie a priaznivú cenu. Produkty BUPI sú dermatologicky testované, neobsahujú žiadne alergény a majú upokojujúci, hydratačný a zvláčňujúci účinok.

Obľúbenou je pre svoje zloženie a priaznivú cenu. Na našu detskú kozmetiku kladieme tie najvyššie nároky. Pre ich výrobu používame zmes prírodných zložiek, ktoré sú veľmi šetrné aj k tej najjemnejšej detskej pokožke. Produkty BUPI sú dermatologicky testované, neobsahujú žiadne alergény a majú upokojujúci, hydratačný a zvláčňujúci účinok.

Bupi baby Šampón na telo a vlasy

Šampón na telo a vlasy s lanolínom a pantenolom. Lanolín udržiava jemnú detskú pokožku hydratovanú. Pantenol má upokojujúce, zjemňujúce protizápalové účinnky a priaznivo vplýva na kvalitu a rast vlasov.

Detská umývacia pena na telo a vlasy Bupi

s prírodnými účinnými zložkami je určená na umývanie jemnej a citlivej detskej pokožky. Umývacia pena je svojim zložením jemnejšia ako mydlo a umývanie s ňou jednoduchšie a zábavnejšie pre Vás aj Vaše dieťatko. Vďaka jemnosti môžete penu používať pri každom umývaní. Použitie: Nadávkujte penu do ruky alebo na umývaciu hubku a jemne vmasírujte na pokožku alebo vlásky dieťatka a opláchnite. Dermatologicky testované. Parfum bez alergénov. Neobsahuje sulfáty.

Bupi baby Krém

Detský výživný krém na tvár a telo s prírodnými účinnými zložkami pomáha udržiavať pokožku jemnú a hydatovanú. Obsiahnuté účinné látky majú protizápalové a upokojujúce účinky a chránia detskú pokožku pred podráždením. Prírodné oleje dodávajú pokožke Vášho dieťaťa elasticitu a vláčnosť. Krém obsahuje vyššie množstvo panthenolu a je spoľahlivou ochranou pre suchú pokožku a je vhodný aj ako prevencia proti zapareninám. Dermatologicky testované. Parfum bez alergénov. Neobsahuje parafín.  

 

BUPI - Prirodzene jemná starostlivosť

 

BUPI – najlepšia voľba pre celú rodinu
www.bupi.sk

PALMA Group, a.s.
www.palmagroup.eu


Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: