Decembrovo-januárový FIT štýl!

Redakcia | 29. november 2014

Nenechajte si ujsť decembrovo-januárové vydanie FIT štýlu!

Decembrovo-januárové dvojčíslo časopisu FIT štýl je konečne tu! Dozviete sa v ňom veľa zaujímavostí, užitočných informácií  či skvelých tipov. Samozrejme, aj tých vianočných...

Chia semienka – zdravie z prírody

Poznali ich už Aztékovia, Mayovia a starí obyvatelia Latinskej Ameriky. Chia semienka sú bohaté na vápnik, bielkoviny, draslík a železo, a dokonca sa s nimi ľahšie chudne. U nás pomerne neznáma potravina ponúka koncentrovanú vitamínovú bombu a vzpruží vaše telo i myseľ. Isté je len jedno, zakrátko budú chia semienka poriadnym hitom!

Potravinové doplnky –seriál

V ďalšej časti seriálu o potravinových doplnkoch sa pozrieme na rastlinné harmonizéry – adaptogény. Sú to prírodné rastlinné látky, ktoré sa tisícročiami vývoja prispôsobili, adaptovali nepriaznivým prírodným podmienkam, hlavne v severnej a severovýchodnej Ázii.

Uvoľnené večery s vínom

...k predvianočnému i vianočnému času neodmysliteľne patria. Vedeli ste, že ružové a oranžév vína sú trend, ktorý stojí za to okúsiť? Spestrite si vianočný stôl aj večery, keď všedné sa zmení na mimoriadne. Uvoľnite sa s pohárom dobrého vína. Inšpirácie i informácie, ako vyberať, nájdete v aktuálnom FIT štýle.

Vitamínové tipy na zimu

Ovocie a zeleninu by sme mali konzumovať sezónne, čiže vtedy, keď v našich zemepisných šírkach dozrieva. V zime sa toto pravidlo úplne dodržiavať nedá, a preto stavte na uskladnené ovocie a zeleninu z domácej záhradky, dostatok citrusového ovocia, sušené ovocie, banány, ananás, a pokojne si doprajte aj inú exotiku.

Nos pod skalpelom

Jedna z najnáročnejších a zároveň najvyhľadávanejších estetických plastických operácií – taká je stručná charakteristika rhinoplastiky, teda plastiky nosa. S odborníkom sa pozrieme na to, ako zákrok prebieha, aké sú jeho riziká i na to, aké sú pooperačné obmedzenia. Informácie, ktoré určite potrebujete, ak zvažujete podobný zákrok!

Umenie odpúšťať

Aj do vzťahových záležitostí sme nazreli v aktuálnom vydaní. Potrebujete krídla, ľahšie dýchať a uvoľniť sa? Odpustite! Krivdy, nespravodlivosť či bezprávie. Odpúšťanie vám dá krídla. Nie práve anjelské, ako by si niektorí priali, ale umožní vám v živote lepšie dýchať. Prináša úľavu a bráni ďalšiemu bezpráviu.

Tajomstvo šťastného vzťahu

Dokážeme byť pragmatickí v pracovnej oblasti, s nadhľadom pristupujeme ku konfliktom na pracovisku či mimo neho, ale keď sa jedná o lásku a vzťah, dilemy prichádzajú aj u toho najväčšieho skeptika. Kde je hranica medzi rozumom a citom, ako si vo vzťahu udržať iskru, a najmä, čo je tajomstvo šťastných a harmonických párov? Psychologička Zdenka Némethová nám pootvorila dvere do sveta partnerských vzťahov.

  • Pozrieme sa tiež, čo robiť v prípade, že vás trápi zápal močových ciest
  • S odborníkom si posvietime na tuky – nie sú voľbou, ale povinnosťou
  • Kurkuma ako ju nepoznáte – jej využitie je naozaj všestranné
  • Viete, čo je Spirals?
  • Indoor lezenie – nebojte sa steny!
  • Vyskúšajte kardio tréning so švihadlom
  • Dajte si pozor na prázdne kalórie!
  • Poradíme vám, čo si obliecť na firemný večierok

Pozor, pre všetky, ktoré chcete do leta pekné nohy – prinášame 7 cvikov pre nohy ako vymodelované!

Určite si nenechajte ujsť:  Elegantné zimné menu na sviatočné dni, dezerty bez výčitiek (a bez cukru a múky) a tiež zdravé chuťovky! (niečo, do čoho hryziete pri vianočných rozprávkach)


Nezohnali ste nás v obchode či stánku?

PREDPLAŤTE SI FIT štýl!

Telefonicky na 02/43426266 alebo emailom na predplatne@casopisfitstyl.sk, alebo na www.casopisfitstyl.sk v rubrike Predplatné.

Možnosti:

1. Predplatné so zľavou – FIT štýl na 1 rok za cenu 15,40 Eur vrátane poštovného, bez nároku na balíček. Hodnota 10 čísiel je 22 Eur, získate teda zľavu 6,60 eur.

2. FIT štýl s balíčkom dekoratívnej kozmetiky Max Factor v hodnote 10 Eur. Cena predplatného vrátane balíčka je teraz len 20,40 Eur!


 

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: